Negarbanoti jie.Yra vienas metodas išgaut tokių banguotų ir neypatingai purių vaizdą,nešukuot kai išplauni,tada jue susibanguoja tokiom bangelėm ir neišsipučia.bet dažnai negaliu,nes neiššukuosiu po to ,šepetys bruzgynuose prasmegs.
*** Sėlija, 08 Spa 2020 - 10:01, parašė: As Intemoros vietoj su zele plaukus koreguociau.Aš išbandžiau turbūt viską.supranti jie tokio storumo,kad dviem.rankom vos suimsi,želė šalmą padaro.🙈
Man atrido,kad fėja labai graži,net veido nemačius,
Negarbanoti jie.Yra vienas metodas išgaut tokių banguotų ir neypatingai purių vaizdą,nešukuot kai išplauni,tada jue susibanguoja tokiom bangelėm ir neišsipučia.bet dažnai negaliu,nes neiššukuosiu po to ,šepetys bruzgynuose prasmegs.
Jo, kažkaip pirštais gniaužo, tada susuka į rankšluostį, po kelių valandų išleidžia ir tokie būna WAAAU. Nu tai čia youtubėj prisižiūrėjus esu 😄
Fėja*, 08 Spa 2020 - 10:14, parašė: Jo, kažkaip pirštais gniaužo, tada susuka į rankšluostį, po kelių valandų išleidžia ir tokie būna WAAAU. Nu tai čia youtubėj prisižiūrėjus esu 😄Nu kažkas tokio,tik sakau,kad dažnai negaliu,nes po to bus plaukų kamuoliai neiššukuojami.
Aišku,kažkokia profesionali priežiūra kasdien ,asmeninė kirpėja kažką padarytų.jei kasdien rūpintųsi mano plaukais.😁
Man atrido,kad fėja labai graži,net veido nemačius,Nea, žinok, iš močiutės plaukus gavau, figūrą, odą, bet iš senelio kai ką nelabai gražaus. Ir labai taisytino... Bet grožis svarbiausias viduje 😄 Idealių ir nebūna, iš tiesų.
Kokie Fėjos plaukai liuks, ir pati mergiotė kokia faina.
Ir Intemoros liūto ševeliūra įspūdinga.
Aš turėjau ilgus, iki pusės nugaros plaukus, bet jie niekada nebuvo stiprūs, tai ir vaizdo nebuvo metams bėgant. Nusikirpau prieš 20 metų ir nesigailiu. Na, kartais pasvajoju, būtų gerai, kad tie plaukai iš prigimties būtų geri, tai būtų ilgesni. Ko neduota, tai ir nereikia. Dabar maždaug nesiekia raktikaulio ir kasdien turiu juos tvarkyt, nes linkę pūstis nuo drėgnesnio oro ir dar riebaluotis linkę.
Džiaukitės su tokiais plaukais. Genai, nes jokios priemonės plaukų gerais nepadaro.
Fėja*, 08 Spa 2020 - 10:18, parašė: Nea, žinok, iš močiutės plaukus gavau, figūrą, odą, bet iš senelio kai ką nelabai gražaus. Bet grožis svarbiausias viduje 😄 Idealių ir nebūna, iš tiesų.Hmm...abejočiau.oi,aš ne apie idealą,bet apie tavo išvaizdą😁
Tik visa bėda,kad to vidinio grožio iš išorės nesimato.🙈
O dėl kroksų, tai visada jų nekenčiau, idiotiškiausia kada nors sukurta avalynė.
Namie atrodau normaliai, nelendu į nutampytus treningus, bet tai yra taip, nes aš pati noriu, o ne dėl vyro.
Tarp kitko, vyrai kreipia dėmesį į moters pėdas, net ir labai. Seniai pastebėjau. Turėjau tokias gladiatoriaus tipo sidabrines basutes, tai mb nuolat ateidavo į jas spoksot ir prašdavo dėtis būtent jas.
Man tai sako,kad su kojinėm lovoj gerai atrodau, kai šalta,aš visada su jom😁😁😁

Gal kinijos respublikos zmogus?