Cia panasiai kaip su ta oja oja jeee
Tai jo, aš ir domėjaus. Suka pvz tuščiam žandilauly 6 varžtus ir deda visus dantis
Deda, deda. Ant 4 implantu deda. Nu bet tai vistiek plokstele. Gali ja uzcementuot ant tu 4,gali siaip uzdet. Man sake, kad geriau yra nuimama daryt, geriau issivalo ir implantai, ir viskas, kas po ja patenka. Mano mama tai ir miega su plokstele. Issiplauna po kiekvieno valgio, vakare issivalo su pasta, i burna, ir gult.
Deda, deda. Ant 4 implantu deda. Nu bet tai vistiek plokstele. Gali ja uzcementuot ant tu 4,gali siaip uzdet. Man sake, kad geriau yra nuimama daryt, geriau issivalo ir implantai, ir viskas, kas po ja patenka. Mano mama tai ir miega su plokstele. Issiplauna po kiekvieno valgio, vakare issivalo su pasta, i burna, ir gult.
Įsivaizduok, jei necementuota, o nuimama, tada kokios nors operacijos metu, ar šiaip gulint ligoninėje ją lieptų išimti ir paimtų. Mačiau savo mamą ligoninėje, su atimta plokštele, tai siaubas kaip atrodė. Baisus vaizdas. O jei įcementuota, tai kaip ir savo dantys.
Įsivaizduok, jei necementuota, o nuimama, tada kokios nors operacijos metu, ar šiaip gulint ligoninėje ją lieptų išimti ir paimtų. Mačiau savo mamą ligoninėje, su atimta plokštele, tai siaubas kaip atrodė. Baisus vaizdas. O jei įcementuota, tai kaip ir savo dantys.
Man tai čia smulkmena tas vaizdas. Nebent mama labai blogai jautėsi dėl to. O šiaip, tas vaizdas gi natūralus. Mano akei, bent...
Su tais pilnos burnos implantais, tai draugauti su higienistu reiks porą kartų per metus, turbūt. Šiaip, aišku, jie fainiau.
Fėja, ir aš turiu tą pačią ar panašią bėdą. Siūlė ir man ortodontai tą operaciją, betnu ir pinigų iš kur tiek paimti, o ir baisu atrodo žandikaulį pjaustyt, nafik. Nekenčiu šito dalyko, bet taip jau yra, taip jau ir nugyvensiu... vaikystėj manau tokius dalykus reikia daryti.
Fėja, ir aš turiu tą pačią ar panašią bėdą. Siūlė ir man ortodontai tą operaciją, betnu ir pinigų iš kur tiek paimti, o ir baisu atrodo žandikaulį pjaustyt, nafik. Nekenčiu šito dalyko, bet taip jau yra, taip jau ir nugyvensiu... vaikystėj manau tokius dalykus reikia daryti.
Aš, kol galėtų operuot, jau 50 metė būčiau, pats ortodontas sako - pavojus jau gaunasi dėl komplikacijų, sugyjimo kaulo. Nejuokas. Žliumbiau jo kabe, ant kiek man trauma.... čia skaitėsi vaikus atvedžiau Bet visad aš vesdavau, kad matytų, jog jų mama problemų turi. Ir tada jie priimdavo sprendimus - kiek laukt, ką daryt. Aš jas pas tris vedžiau. Dabar jau apsistojom ties viena. Ir jau gražinasi mano pupulkos. O ėjom nuo kokios pirmos klasės. Kas metai. Breketus didžiąjai tik dabar dėjo, kai pamatė, kad lyg taip kaip man nebus.
Man tai visai dzin, jei ligos atveju reiktu issiimt ta plokstele, pffff... ne 16 jau seniai...
Mes tik ką kš ortodonto.oi,kaip viskas sudėtinga.ką jau kalbėt apie tokias žandikaulių operacijas.jai reik tik plokštelės.
Tai mėnesį laukėm siuntimo,dabar po mėnesio reikia traukt arba gydyt pieninį dantį ,dar neaišku,tada eit pas higienistą,tada padaryt panoraminę nuotrauką ir tik tada prieisim iki pačios plokštelės reikalų.gal.🙈
Tai jau nežinau ,kaip ten rimtas problemas sutvarkyt.
Net nedaro operacijos iki 18 m
Man tai visai dzin, jei ligos atveju reiktu issiimt ta plokstele, pffff... ne 16 jau seniai...
Man tai ne dzin.
Mes tik ką kš ortodonto.oi,kaip viskas sudėtinga.ką jau kalbėt apie tokias žandikaulių operacijas.jai reik tik plokštelės. Tai mėnesį laukėm siuntimo,dabar po mėnesio reikia traukt arba gydyt pieninį dantį ,dar neaišku,tada eit pas higienistą,tada padaryt panoraminę nuotrauką ir tik tada prieisim iki pačios plokštelės reikalų.gal.🙈 Tai jau nežinau ,kaip ten rimtas problemas sutvarkyt.Labai džiaugiuosi, jei reiks tik plokštelės 👍👍👍 Nepergyvenkit, neskubėkit, čia ilgas toks reikalas. O panoraminę šiais laikais kaip fainai daro -tik atremi smakriuką, pastovi ramiai 15 sekundžių ir viskas 👍