Baumila, va.
Ir Chorads is Zas dare ta operacija.
O Zareckui tai nesu skaičius, kad kompensavo...
Baumila, man rodos tikrai susimokėjo
Gaile, aš tai tik sakau, ką man KMUK sakė apie kompensavimą. Daktaro žodžiais, tai beveik neįmanoma. Čia jo žodžiai buvo tokie
![]()
Tai vat praverstų dar 1 nuomonė manau. Žalgirio klinikoj rekomenduoju
Nu jei netrukdo gyvent, tai kam?
Man tokie ne perdaug bjaurus netobulumai daro veida idomesniu. Kai zandikaulis kiek perdaug atsikises, ar atsitraukes, man visai zavu. Na, jei nera visiskas stalcius, ar visiskas apacios nebuvimas.
Neteisingai pasiskirtę krūviai dantims, kurie kramto negerai, dantenos serga dėl to, tada labai daug bėdų yra. Savų dantų galiu labai ilgai ir nebeturėti.....
Neseniai dantenų operaciją turėjau. Na, čia skambiai skamba, bet taip vadinasi. Lopo operacija. Jos metu, vieno danties netekau...Tai vat kaltas tas mano netobulumas.
Prižiūriu dantis labai, kad juos išsisaugot kažkaip kuo ilgiau...
Nu jei netrukdo gyvent, tai kam?
Man tokie ne perdaug bjaurus netobulumai daro veida idomesniu. Kai zandikaulis kiek perdaug atsikises, ar atsitraukes, man visai zavu. Na, jei nera visiskas stalcius, ar visiskas apacios nebuvimas.
Nes dantys dyla netaisyklingai, skausmai atsiranda laikui bėgant, skrandžiui kenkia, nes nepakankamas kramtymas. Pvz mano sūnus lb kieto maisto nuo vaikystės nevalgo iki šiol. Sako kad sunku jam, skausminga kramtyti tokį. Nors vizualiai kaip ir nėra tragiškas vaizdas.
Gražus man tas Baumila ir prieš ir po.
Vakar gavom siuntimą,tai šiandien eisim su drakoniuku pas ortodontą.
Problema ne tokia rimta,tiesiog konsulruosimės ar reikia breketų.nes vienas dantukas kreivokas ir tarpas šioks toks tarp priekinių dantų.
Gal užteks paprastos ortodontinės plokštelės
Mano mažutei priekį gražiai sustūmė ortodontinė plokštelė. Bet nžn, ar taip paprastai mes išsisuksim. Gali breketų vis tiek reikėti.
Dar turbut yra skirtumas as zandikauli i prieki reuk stumti, ar atgal. Kazkaip isivaizduoju, kad i prieki stumti paprasciau...
Mano sūnui reik į priekį stumt. Tai sakė kažkokius varžtus suka į kaulą ir jais pastumia. Žodžiu jis kai paklausė to pasakojimo apie operacija ( tada buvo 17m kažkur), tai nutarė kad jam ir taip gerai 🤣.
Db jau kalba, kad gal ir gerai būtų susitvarkyt, bet turbūt turėčiau už rankos nuvest, pats nesusiruoš
Nes dantys dyla netaisyklingai, skausmai atsiranda laikui bėgant, skrandžiui kenkia, nes nepakankamas kramtymas. Pvz mano sūnus lb kieto maisto nuo vaikystės nevalgo iki šiol. Sako kad sunku jam, skausminga kramtyti tokį. Nors vizualiai kaip ir nėra tragiškas vaizdas.
Taip, turi problemų, kad atsitraukia dantenos einant metams, lenda ten bakterijos, apeina akmenim šaknys, uždegimai prasideda... tada tirpsta šaknys, ir galiausiai tada .... iškrenta dantis.