Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Feja, tas ir blogai, kad kalbi, bet neisreikalauji. 

Atsakyti

Fėja*, 11 Spa 2020 - 18:31, parašė: O kad abi stumia viena ant kitos, tai pas mus irgi. Labai negražiai kartais skamba. Jau atrodo, kad nėr didesnio priešo už sesę. Čia abi vienodai varo. Kalbos nieko nepadeda. Laukiu, kada išaugs. Nervina juodai.
Fu..net palengvėjo,nes jau maniau,kad pas mus tokio lygio neapykanta.
Atsakyti

Pas mane daugiau mažiau,bet kažkur kažkas tvarkosi.net kažkaip žino kas už ką atsakingas.

Aišku visko pasitaiko.

Bet su drakoniuku ir surūgėle te tai atrodo,kad nužudytų viena kitą  jei galėtų,kai susipeš dėl kokio šūdo.pvz kas daugiau suvalgė kondensuoto pieno,tai atrodo,kad čia gyvybės ir mirties klausimas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 11 spalio 2020 - 17:38

Feja, tas ir blogai, kad kalbi, bet neisreikalauji. 

Jo, aš tiesiog nesugebu išsireikalaut. Nemoku. Jei 15 - mečiui nedašunta, kad padėti reikia, gėdos jokio jausmo nėra, tai ką aš žinau. O šneku tai gi ne pirmi metai tikrai. Tas pats per tą patį... Kaip nekenčiu kartoti tą patį per tą patį... O ji nieko neatsimena pastoviai.... Aš jau mąstau raštu su ja bendraut ir parašą paimt, kad susipažino su informacija....

Atsakyti

Sunku isreikalaut, nes kozna syki reikia bartis, tai kartais savo nervu gaila.

Atsakyti

Bet su drakoniuku ir surūgėle te tai atrodo,kad nužudytų viena kitą  jei galėtų,kai susipeš dėl kokio šūdo.pvz kas daugiau suvalgė kondensuoto pieno,tai atrodo,kad čia gyvybės ir mirties klausimas.

Aha, arba aš tai dvi lėkštes suploviau, o tu tai vieną, tai tų dviejų aš neplausiu. Ir tada mamaaaa, o ji tą aną trečią... 😈 Arba šiaip nepatiko KAIP pasakė. Intonacija. Ar prilietė, ar parodė, nu žodžiu...

Atsakyti

Jo, aš tiesiog nesugebu išsireikalaut. Nemoku. Jei 15 - mečiui nedašunta, kad padėti reikia, gėdos jokio jausmo nėra, tai ką aš žinau. O šneku tai gi ne pirmi metai tikrai. Tas pats per tą patį... Kaip nekenčiu kartoti tą patį per tą patį... O ji nieko neatsimena pastoviai.... Aš jau mąstau raštu su ja bendraut ir parašą paimt, kad susipažino su informacija....

Aš taip esu darius. Dar esu visur prikabinėjus lipdukų su priminimais po savęs tvarkytis, skelbimų, rašytų ant popieriaus,  galų gale, nenuplaunamu markeriu tiesiai ant vonios sienų. Dar esu veikus "šantažo" būdu, jei nepadarysi to, negausi to ir ano..

Finansiniai dalykai veikia efektyviai.

o dėl tvarkos, tai esu kovojus ir su diedu tokiais pačiais būdais, išskyrus finansinį.

Atsakyti

Fėja*, 11 Spa 2020 - 18:45, parašė: Aha, arba aš tai dvi lėkštes suploviau, o tu tai vieną, tai tų dviejų aš neplausiu. Ir tada mamaaaa, o ji tą aną trečią... 😈 Arba šiaip nepatiko KAIP pasakė. Intonacija. Ar prilietė, ar parodė, nu žodžiu...
Identiška.🙈 kartą jau nervai neišlaikė,paėmiau ir ant bajerio,į jų kambarį nunešiau kamerą ,va,sakau seksiu kr bus aišku. Oi,negaliu,žvengiau .tada sėdi abi draugiškai ,surūgėlė garsiai pasaką dkaito,po to drakoniukas jai kažką paduoda,tada surūgėlė apkamšė su kaldra drakoniuką,oi ten privaidino,gaila,vyras kamerą atsiėmė.
Atsakyti

Ojei, nenuplaunamu markeriu, tai žiauru 😄 Dabar tai vonia ne mūsų, o namie tai nauja bus  :D 

Atsakyti

Identiška.🙈 kartą jau nervai neišlaikė,paėmiau ir ant bajerio,į jų kambarį nunešiau kamerą ,va,sakau seksiu kr bus aišku. Oi,negaliu,žvengiau .tada sėdi abi draugiškai ,surūgėlė garsiai pasaką dkaito,po to drakoniukas jai kažką paduoda,tada surūgėlė apkamšė su kaldra drakoniuką,oi ten privaidino,gaila,vyras kamerą atsiėmė.

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Ojei, nenuplaunamu markeriu, tai žiauru 😄 Dabar tai vonia ne mūsų, o namie tai nauja bus  :D

Kaip tai ne jusu? 

Atsakyti

Kaip tai ne jusu? 

Nu mes dabar, kol remontuojamės, išsikraustę.

Atsakyti