Galima rasoma lenta pakabint. Pinot ten kazkaip su dirigentu rasteliais bendrauja
Galima rasoma lenta pakabint. Pinot ten kazkaip su dirigentu rasteliais bendrauja
Taip, yra lenta, kur parašoma, kas reikia. dažniausiai tai, kada ką išjungt, kai gaminasi, ar ką nupirkt, nes mes kartais per dieną visai nesusiduriam namie. Na, tokie priminimai, ko reikia.
bet kartais būna ir cenzūrinių keiksmažodžių.
Ta lenta yra labai gerai. Matai savo įrašą, prie kurio varnelė, reiškia, priimta domėn.
Aš tai į mesengerį siuntinėju tokias žinutes.
Tai galima ir taip, bet jos ne prieš akis. Kai užrašas akis bado, imi ir padarai.
Ojei, nenuplaunamu markeriu, tai žiauru 😄 Dabar tai vonia ne mūsų, o namie tai nauja bus
Aš tik viena žinau, kaip pašalinti.
Aš tik viena žinau, kaip pašalinti.
Aaaaaaa, tada 👍
As i vacapa.
Mes tai į Telegram Turim mes abu su MB, tada turim su abiejom mergytėm atskirai, tada visa šeima keturiese. Ir galim šnekėtis visaip. Ar asmeniškai, ar kad visi matytų.
Fėja, ne tylėt reikia, o priminti. Žinok veikia. Maniškis irgi nedaro. Bet kai nuolat primeni, padaro. Aš kažkaip net nesitikiu kad paauglys savaime susipras. Manau tai nerealu
Tai ir primenu, apie tas kriaukles tai kokius 5 - 6 kartus sakiau. Pati valiau. Bet be ciongų - išvalau ir tiek. Ale šiandien jau prasiveržė, kad nėjo vis tiek tvarkyti.
Nžn, aš kažkodėl tvarkiausi namie, man buvo pasakyta ir nepamenu, kad sakytų ir sakytų ir sakytų ištisai - žinojau, kad reik. Pasiskirstydavom, ką kuri daro. Ir viskas. Ir dar pas močiutę važiuodavau jai sutvarkyt nuosavą namą....
Oi, tu nelygink musu su siuolaikiniais vaikais. Mes turejom aiskius ipareigojimus. Dabar bardakas.