Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai pasidalinkit naktimis. 1 naktį tu su vaiku lovoj miego, kitą - tėvas. Matyt jūsų lova per siaura. Arba kaip amadeja darė, lovytę nuimtu šonu pristumkit prie jūsų 

Manau tai, kad miega ji savo kambaryje, yra nemažas pasiekimas. Tuo labiau, kad seniau miegodavo normaliau, čia tik kokią savaitę dabar labai blogai, gal praeis. Gal dantys, gal miego regresas. 

Tikrai nenoriu vaiko prisipratinti tėvų lovoj miegoti. Reikia ir mums bent kiek be jos pabūti, bent naktį, bent lovoj. 

Atsakyti

Pas nus irgi buvo lovelė pristumta, bet mes vaikui trukdėm. Kai iškėliau ją į atskirą kambarį labai pagerėjo situacija. Paskui, kai suėjo kokie 2 metukai vėl pablogėjo -fantazija pradėjo dirbti savo darbą. Jai vaidenosi tai tas, tai anas, tada didžioji sesė priėmė ją pas save. Abi labai buvo laimingos suėjusios į vieną kambarį. Bet vėl situacija pablogėjo, (😄) kai mažajai suėjo 10 metų. Užsimanė pana savo kampo. Tai vėl iškraustėm ją. Dabar turbūt, jau iki išėjimo iš namų taip bus 😊

Atsakyti

Musiskis issikrauste rugseji kai lova nupirkom dviaukste. Pats mielu noru!

Kol budinejo naktimis, tai man buvo patogiau, kad salia miega, nes buvo cia sudirges busdavo,kviesdavo, tai nusilaksciau...

Atsakyti

Svarbiausia gal ne kur, o, kad visi issimiegotu :)

Atsakyti

Ir as prie lovos lovele pristumta laikiau. 

Atsakyti

Aš miegodavau kartu.kol pačios norėjo.man taip buvo geriau,o ne lakstyt pirmyn atgal.ir jos miegodavo ramiau su manim.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 21 spalio 2020 - 15:38

Manau tai, kad miega ji savo kambaryje, yra nemažas pasiekimas. Tuo labiau, kad seniau miegodavo normaliau, čia tik kokią savaitę dabar labai blogai, gal praeis. Gal dantys, gal miego regresas. 

Tikrai nenoriu vaiko prisipratinti tėvų lovoj miegoti. Reikia ir mums bent kiek be jos pabūti, bent naktį, bent lovoj. 

Pasiekimas būtų jei ji miegotu visą naktį tam kambary, o ne keltusi kas pusvalandį 

Atsakyti

Aš irgi laikiau prie miegamojo lovos, bet bortelį pakeldavau. Vieną naktį pabudau nuo smūgio. Pabudęs (jau mokėjo atsistoti atsirėmęs), persivertė per lovelės rėmą tiesiai man ant atpalaiduoto miegant pilvo. Galvojau, kad ten man trūko kažkas. Iki šiol toks brrr jausmelis prisiminus.  :blink: 

Atsakyti

As tai nuemus ta borteli buvau. 

Atsakyti

Pasiekimas būtų jei ji miegotu visą naktį tam kambary, o ne keltusi kas pusvalandį 

Nu kartais ji ir miega gan normaliai, tik reikia keltis pamaitint. O dabar kažkas užėjo, manau praeis.

Atsakyti

Aš miegodavau kartu.kol pačios norėjo.man taip buvo geriau,o ne lakstyt pirmyn atgal.ir jos miegodavo ramiau su manim.

Tas lakstymas uzmusa...

Atsakyti

Norejau rasyt taip, bet istruniau zinute :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 spalio 2020 - 16:31