O tai kas tavo vaikus augina? Vejas ir saule?
Ta prasme? kodėl sūnus šeima,o dukra nebe?
Ar tu čia apie savo šeimą?
Apie savo. Ten jau fsio, namai, santykiai, uosviai, kokia dar mano seima.Ten jau nauja seima.
Acqua Alta, 22 Spa 2020 - 12:02, parašė: O tai kas tavo vaikus augina? Vejas ir saule?Tai apie daržą ar apie vaikus čia?
ten Stenfordo linda yra nemokamai ir visai ir be beletristikos.
Zodziu patarimas toks - naivu tiketis ,kad tema yra palaikymo grupe. Ir nemokamos psichologijos , beje itin atviros ir veiksmingos galima gauti seriale https://en.wikipedia...fer_(TV_series)
ten Stenfordo linda yra nemokamai ir visai ir be beletristikos.
Palaikymo, tai būtent kokio?
O tu nori, kad visos pūstų į vieną dūdą?
Tai mes jau žinom, kaip tokios temos "išsilaiko".
Cia gali gaut dalykiniu patarimu ,beje visai atitinkanciu psichologijos kanonus. Bet jie nebuna nei guodziantys nei palaikantys.
Beje , o ka turi pries moliugus intemora, puikus cinko ir karotino saltinis,4 kart pigesnis uz batatus. Visus savo batatu receptus ant moliugu perdariau. Kaip tik bulviu kose su moliugais valgau. Visai galiu ir isakyt augint

Yra tokiu ,kurios ateina islieti savo neigiamu emociju ir tikisi apkabinimo.Betgi naivu to tiketis cia.
Cia gali gaut dalykiniu patarimu ,beje visai atitinkanciu psichologijos kanonus. Bet jie nebuna nei guodziantys nei palaikantys.
Beje , o ka turi pries moliugus intemora, puikus cinko ir karotino saltinis,4 kart pigesnis uz batatus. Visus savo batatu receptus ant moliugu perdariau. Kaip tik bulviu kose su moliugais valgau. Visai galiu ir isakyt augint
Dėl moliūgų, labai sutinku ir "palaikau". Va čia yra palaikymas.
O dėl Lavinax, kaip tu siūlytum ją palaikyti? Ar vienaip, ar kitaip? Nes nuomonės tai išsiskiria?
Man rodos, kad niekas čia neateina prašyt išsakyt nuomonę apie savo atvejį. Tiesiog pasipasakoti ir išlieti savo emocijas. Ir patarimų net neprašo. O tuo labiau brukamos nuomonės ir pasipiktinimo, kad nedaro kitaip.
Yra tokiu ,kurios ateina islieti savo neigiamu emociju ir tikisi apkabinimo.Betgi naivu to tiketis cia.
Nu čia aš turbūt prie tų, kur su neigiamom emocijom. Bet būna ateinu ir su gerom emocijom. Ar šiaip padiskutuot.
Nu aš geriau žinau kada saipausi. O kas kitiems atrodo aš už tai nesu atsakinga
Mes irgi uz tave neatsakingos..mes matom, kas matosi ;)
Man gi negaila ,kad kažkas augina moliūgus ir net neneigiu,kad ten yra vitaminų(daug kur jų yra),bet kad kažkam atrodo verta juos augint ir naudot,tai čia gi ne mano reikalas. Gi aš nenaikinu moliūgų.ir neliepiu jų nevalgyt,aš tiesiog jų nevalgau.nei man skanu,nei norisi juos apdorot.
Bet čia tik mano reikals,kaip ir Monos kaip ji savo vaiką augina.
Gi aš nešaukiu,vajei kaio jūa tuos moliūgus gakit valgyt.jie gi neskanūs ir niekam jie nereikalingi.
Čia tik aš jų nevalgau.ir nesteigiu "antimoliūgų partijos"