Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Dėl to triukšmo irgi įdomiai.aš kaip miegu tai noriu tylos,tai o vaikas ne?

Atsakyti

Labai sunkus apibrėžimas _kas ta šeima.čia jau kiekvienas savaip traktuoja.nuo ryšių priklauso ir supratimo.

Nu bet vistiek kaip savi vaikai gali būt ne šeima? 🤔

Atsakyti

GAILE*, 22 Spa 2020 - 09:36, parašė: Nu bet vistiek kaip savi vaikai gali būt ne šeima? 🤔
Nes jie turi savo šeimas. Kaip ir broliai seserys,vaikystėj šeima.Užaugus jau ne. Yra du apibrėžimai. Šeima -branduolys.vaikai ir tėvai(kol auga) Išplėstinė šeima.dar ir tetos,dėdės,seneliai. Lietuvoje turbūt pirmas modelis vyrauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 spalio 2020 - 08:58

Tai vaikams užaugus šeimos nebeturi?

Atsakyti

Kaip nori ir kiek leidžia tavo vaikai. Mano mama tai.labai nemėgo tėvo mamos.ir atvirkščiai,tai jos negalėjo būt šeima. Tėvui teko rinktis. Ai.man dar sunku kalbėt,nes mes dar ta klasikinė šeima. Bet mano mama mano ,kad mes atskira šeima.jie su tėvu atskira. Nes mes turim savo taisykles,savo supratimą ir jinai neįtakoja niekaip mūsų gyvenimo. Nes jei šeima,tai turim tartis. Būtumėm.šeima,tai lieptų man moliūgus gal augint.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 22 spalio 2020 - 08:57

Tai kad pradinukai eis į mkla. Tik nuo 5 kl nuotolinis 

Nu taip, nes tevams reiktu nedarbingumu...

Atsakyti

Na tai tiesiog gyvenimo etapas pasikeičia. Tai ir taisyklės kitos. Bet gi šeimos ryšiai išlieka, niekur nedingsta tai, kad pati pagimdei tuos vaikus 😀

Atsakyti

Dėl to triukšmo irgi įdomiai.aš kaip miegu tai noriu tylos,tai o vaikas ne?

Labai skirtingai. Tikrai buna kaip ipranta.

As maskuot kokiems staigesniems triuksmams lopsine jungdavau. Plius, ji tapus buvo trigeriu, kad reik miegot :)

Naktim jungdavau tyliai, kai budibedavo.

Mona, nebijok ipratinti prie lopsines ar ko kito fono. Jie isauga is sito. Turiu 2 vaiku pvz. 

Atsakyti

GAILE*, 22 Spa 2020 - 10:15, parašė: Na tai tiesiog gyvenimo etapas pasikeičia. Tai ir taisyklės kitos. Bet gi šeimos ryšiai išlieka, niekur nedingsta tai, kad pati pagimdei tuos vaikus 😀

Ir ryšiai ir santykiai ir atstumas.viskas keičiasi.

Mes liekam mama ir dukra,o šeimos jau kitos.

Tai tada gal giminės labiau.

Atsakyti

Nežinau,aš ant piršų galų nevaikščiodavau,bet vistiek jau stengdavausi tyliau ir dabar nesitrankau ,kai vaikai miega.nu nebet iki 12🤣

Atsakyti
Tesiog egzistencinis klausimas - ar gyveni ir augini vaika ar augini vaika ir negyveni.
Man visi klyke ,kad va turi vaiku tai viskas tavo gyvenimas skaityk baigesi. Labai smagu zinot ,kai tau 20. Tai ir dariau viska ,kad ir gyvent ir vaikai auga,o ne nustot kvepuot . biggrin.gif
Atsakyti

Net minties nebuvo nustot gyvent savo gyvenimą.viską reik daryt saikingai.

Atsakyti