Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Plius, kai suo jokiu problemu nekelia, tik glaustosi, o vaikas bliauna ir miegot neduoda, tai zinai... 

Nu Snd kai bėgau paskui tas avis šunį gaudydama, tai neatrodė kad jis problemų nekelia 🤣

Atsakyti

Jei aš norėčiau miegot su vaiku, gal būtų kitaip, nežinau, bet kai tokio poreikio neturiu, tai nėra ir problemos. 

Nieko kitaip nebūtų, miegotumet visi 4

Atsakyti

Nu Snd kai bėgau paskui tas avis šunį gaudydama, tai neatrodė kad jis problemų nekelia 🤣

Man tai cia ne ptoblema, o vienkartinis nuotykis. 

Atsakyti

Jau įsivaizduoju kas būtų, jei tas avis būtų monytė užmačius 🙈🙉🙊

Kažkada į karvių bandą įlėkę, tai net miškas traškėjo, kai karvės lėkė 😅

Atsakyti

Maniske paukscius vaiko, kaip isprotejus ir varo prie kiekvieno suns pasiuostyt. 

Atsakyti

Man tai cia ne ptoblema, o vienkartinis nuotykis. 

Nu jei nebūtų pririštas būtų kasdienine problema 🤣

Jau įsivaizduoju kas būtų, jei tas avis būtų monytė užmačius 🙈🙉🙊

Kažkada į karvių bandą įlėkę, tai net miškas traškėjo, kai karvės lėkė 😅

Tai patikėk, avys irgi mynė kaip dramblių kaimenė nuo mano piktojo aviganio 🤣

Nu bet jau teks jį ir miške pririšta vedžioti. Jau ne pirmas kartas. Pavasarį taip nusivijo elnius. Tik ten miškas buvo normalesnis, bent  matėsi kur jie. O čia totaliai bruzgyne, nesuprasi kurioj pusėj jie bėga, šuo neloja, as šaukiu kaip beprotė. Nu zodziu😄

Atsakyti

Maniske paukscius vaiko, kaip isprotejus ir varo prie kiekvieno suns pasiuostyt. 

Mano viską vaiko. Visus puola. Net varles 😂

Atsakyti

Nu jei nebūtų pririštas būtų kasdienine problema 🤣

Tai patikėk, avys irgi mynė kaip dramblių kaimenė nuo mano piktojo aviganio 🤣

Nu bet jau teks jį ir miške pririšta vedžioti. Jau ne pirmas kartas. Pavasarį taip nusivijo elnius. Tik ten miškas buvo normalesnis, bent  matėsi kur jie. O čia totaliai bruzgyne, nesuprasi kurioj pusėj jie bėga, šuo neloja, as šaukiu kaip beprotė. Nu zodziu😄

Įsivaizduoju, aš irgi ne kartą esu laksčiusi miške rėkaudama 🙄🤭

O dabar dar priėmė įstatymą, kad gali medžiotojau nušaut šunį, jei jis palaidas miške, tai kažkaip jau nafik. Bet tai debilai, aš tai pačius medžiotojus iššaudyčiau. Kur dar mums tą šunį išvedžioti 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

Atsakyti

Mano viską vaiko. Visus puola. Net varles 😂

O mūsų bijo ežių 😆

Atsakyti

O mūsų bijo ežių 😆

Mes turim kieme ezi. Tai kažkada matyt įsidure jis, nes db apsimeta kad ežys nematomas

Atsakyti

Mes turim kieme ezi. Tai kažkada matyt įsidure jis, nes db apsimeta kad ežys nematomas

musiske irgi ta patyre, tai dabar pribega, paziuri, ir nekisa snapo. 

Atsakyti

O dabar dar priėmė įstatymą, kad gali medžiotojau nušaut šunį, jei jis palaidas miške, tai kažkaip jau nafik. Bet tai debilai, aš tai pačius medžiotojus iššaudyčiau. Kur dar mums tą šunį išvedžioti 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

Ką??? :blink: nežinojau, kas per durnystė?

Mūsų šunsnukiui tai gali liūdnai baigtis.

be to, jie taip darydavo ir anksčiau. Pamenu, pasakojo apie vieną medžiotoją, kuris nušovė iš kažkur išlindusį didelį šunį miške. Jis jų nepuolė, bidzeno kažkur, tai ne..., nušovė.  :blink:​  Bet tą pačią dieną to medžiotojo šuo išbėgo į plentą ir žuvo.

Karma.

Mb su metais mažėja noras medžiot, jam dabar įdomiau stebėt gamtą ir filmuot. Tai man labiau patinka.

Atsakyti