Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Filmuot, fotografuot tai liuks hobis. 

Maniskis tai traukinius pravaziuojancius filmuoja. Daug uzsieniniu traukiniu prifilmaves. 

Atsakyti

Ką??? :blink: nežinojau, kas per durnystė?

Mūsų šunsnukiui tai gali liūdnai baigtis.

be to, jie taip darydavo ir anksčiau. Pamenu, pasakojo apie vieną medžiotoją, kuris nušovė iš kažkur išlindusį didelį šunį miške. Jis jų nepuolė, bidzeno kažkur, tai ne..., nušovė.  :blink:​  Bet tą pačią dieną to medžiotojo šuo išbėgo į plentą ir žuvo.

Karma.

Mb su metais mažėja noras medžiot, jam dabar įdomiau stebėt gamtą ir filmuot. Tai man labiau patinka.

Nu tiksliai aš irgi nežinau, bet sakė medžiotojas. Kas keisčiausia, mb grupiokas, atrodo jau kitų laikų žmogus, bet va vis tiek jam reikia medžiot 😳

man tai nesuprantamas noras žudyt, kai nuo maisto parduotuvėse lūžta lentynos. Pramoga žudyti. Kažkas tokio. 

Smagu, kad tavo vyras "keičia kryptį" 🙂

Atsakyti

Maniskis tai traukinius pravaziuojancius filmuoja. Daug uzsieniniu traukiniu prifilmaves. 

Oho kaip įdomiai, sugalvok dar tu man šitaip 😊

Atsakyti

*** Sėlija, 25 Spa 2020 - 20:40, parašė: Filmuot, fotografuot tai liuks hobis. Maniskis tai traukinius pravaziuojancius filmuoja. Daug uzsieniniu traukiniu prifilmaves.
Krapštyt kompus.iš 5b sumontuot vieną.įdiegt kažkokias ten programas,atnaujint,ieškot naujų kokių nors būdų kaip surast ten kažkokius jam reikalingus kanalus telike,pirktt visokius priedus kompui,telikui,laidus ,power bankus,ausines,gerint ,pagerint,pagreitint,paryškint ir tt.🙈
Atsakyti

Bet tai toks praktiskas hobis Intenorino. 

Dar maniskiui akvariumistika, bendrauja su visu zoopardziu pardavejais, zuvu veisejais ir vezejais is Lenkijos, isbando ten visokius vandens tyrimu aparatus, kas vakara aplink tuos akvariumus vaiksto, visas zuvis apziuri, maitina jas pusvalandi, stebi, kuri kiek valgo, kaip elgiasi.  :D​ 

Atsakyti

Dabar sedi kurybinej aklavietej su sovietiniu laivu fotkiu albumais, bo fotkiu neberanda nauju. Nu tai ka, su zuvim uzsiimineja. Myli jis tas zuvis, jei kokia nudvesia, tai liudi, suka galva, kas atsitiko, puola revizija akvariume daryt. O ta zuvis is senatves dazniausiai nusibaigia. 

Atsakyti

Bet tai toks praktiskas hobis Intenorino. 

Dar maniskiui akvariumistika, bendrauja su visu zoopardziu pardavejais, zuvu veisejais ir vezejais is Lenkijos, isbando ten visokius vandens tyrimu aparatus, kas vakara aplink tuos akvariumus vaiksto, visas zuvis apziuri, maitina jas pusvalandi, stebi, kuri kiek valgo, kaip elgiasi.  :D​ 

Oho! 😁 toks ramus žmogus turi būt,jei tiek su žuvim užsiima 😊 

Mes vėl kovojam su pyple, vakar valgydama užmigo, tai taip gera buvo, o dabar vėl duodamės, brr 🥵

Atsakyti

Oho! 😁 toks ramus žmogus turi būt,jei tiek su žuvim užsiima 😊 

Mes vėl kovojam su pyple, vakar valgydama užmigo, tai taip gera buvo, o dabar vėl duodamės, brr 🥵

sake, jei dabar butu jaunas, tai studijuotu ekonomika. Noretu buti finansininkas. Patinka jam tokie skrupulingi uzsiemimai.

Tai šeškiuks dave nakti issimiegot, pailset, nu ir gana jau, kiek galima ilsetis :lol:

Nepamirsk, Mona, kad pati staugei iki 3 metu. Dabar supranti ta posaki ANUKAI ATKERŠYS?  :mirksiukas: 

Atsakyti

Nu tiksliai aš irgi nežinau, bet sakė medžiotojas. Kas keisčiausia, mb grupiokas, atrodo jau kitų laikų žmogus, bet va vis tiek jam reikia medžiot 😳

man tai nesuprantamas noras žudyt, kai nuo maisto parduotuvėse lūžta lentynos. Pramoga žudyti. Kažkas tokio. 

Smagu, kad tavo vyras "keičia kryptį" 🙂

Tu net neįsivaizduoji, kiek yra jaunų  medžiotojų. "Seniai" jau tampa mažuma.

man irgi nesuprantamas tas jų noras, čia irgi kažkokia "falo sindromo" atmaina. Lenktyniauti tarpusavyje.

Mb dabar dar ir žvejybos maniakas pasidarė.   Jau jei kuo užsiima, tai iki nuprotėjimo. :)​ 

Atsakyti

sake, jei dabar butu jaunas, tai studijuotu ekonomika. Noretu buti finansininkas. Patinka jam tokie skrupulingi uzsiemimai. Tai šeškiuks dave nakti issimiegot, pailset, nu ir gana jau, kiek galima ilsetis :lol: Nepamirsk, Mona, kad pati staugei iki 3 metu. Dabar supranti ta posaki ANUKAI ATKERŠYS?  :mirksiukas: 

Aš turbūt irgi pasakosiu, koks monstras ji buvo ir mane kankino 😁 nors gal ji net nėra pats blogiausias vaikas, tiesiog daug priklauso nuo motinos nervų ir visos psichologinės būsenos. Kadangi mano mama irgi jautruolė, tai jau imu galvoti, kad nebuvo ten su manim taip blogai 🤣🤣🤣 

Atsakyti

Na, reikalingi juk medziotojai, mergos. Turi buti reguliuojama zveriu populiacija, gi ukininkai liks ir be darzoviu ir be gyvuliu. Visam pasauly medziojama. 

Atsakyti

Nemedžioja ir nežvejoja,niekur neina iš namų.tik su ryžu ir vycka kartais. Kaip jis sako,man ir namie leidžia išgert🤣 Jartą buvo žvejyboj su dėde,tai nx sakė,sušalo,koks ten įdomumas prie to vandens stypsot.  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 25 spalio 2020 - 21:53