Tai gal jūs kokias labai geras.Mes 4duris viršun užsakėm ir visos nestandartas,tai su montavimu 1000,bet tai 4.
Tai gal jūs kokias labai geras.Mes 4duris viršun užsakėm ir visos nestandartas,tai su montavimu 1000,bet tai 4.
Iš kur pirkot?
Mes dar tik keliose vietose klausėm. Tai tą patį suokia, kad kainos tokios. O norim tai paprastų, fanerinių, na, stiklo juostelės norim gal....
Tik tiek, kad ten 65 cm tik, tai atseit jau čia nestandartas ir net laukt vos ne iki vasario
O, durys.... kadangi gaunas ne standartas tai nuo 500 €. O reiks tai 2 vnt...
Aišku, ieško pigiau, ale kol kas neranda...
Tai gal jūs kokias azuolines iš masyvo norit. Nu nes tikrai lb brangu.
Bet šiaip remontui viršutinės ribos realiai nėra. Jei manęs finansai neribotų, tai super gražiai ir kokybiškai daryčiau viską irgi. Sau negaila iš tiesų, jei tik yra iš ko
Iš kur pirkot?
Mes dar tik keliose vietose klausėm. Tai tą patį suokia, kad kainos tokios. O norim tai paprastų, fanerinių, na, stiklo juostelės norim gal....
Tik tiek, kad ten 65 cm tik, tai atseit jau čia nestandartas ir net laukt vos ne iki vasario
![]()
Fanerines 65 cm durys nuo 500? Nu nejuokauk tu, ieškokit kitų gamintojų, čia absurdo kaina
Tai gal jūs kokias azuolines iš masyvo norit. Nu nes tikrai lb brangu.
Bet šiaip remontui viršutinės ribos realiai nėra. Jei manęs finansai neribotų, tai super gražiai ir kokybiškai daryčiau viską irgi. Sau negaila iš tiesų, jei tik yra iš ko
Jei ąžuolinės, tai po 800 kažkas tokio....
Na, bet paieškos vyksta, va, gal Intemora parašys firmelę, pasidomėsim tikrai.
Fanerines 65 cm durys nuo 500? Nu nejuokauk tu, ieškokit kitų gamintojų, čia absurdo kainaTai man irgi nerealu. Aš tikėjaus po 200-300 nu tikrai ne daugiau....
Nebent MB kažkokias krūtas nužiūrėjęs ir bando man prakišt 😄
Na bet gal labai geros būtų 🙃
Mes už 3 mokėjom 400, visos su stikliukais. Gal standartas, vienų tik stakta tokia gili, bet mb sako tai daug nekainavo.
Mes už 3 mokėjom 400, visos su stikliukais. Gal standartas, vienų tik stakta tokia gili, bet mb sako tai daug nekainavo.
MB man aiškina, kad kai ir stakta ir varčia pagal užsakymą, tada ta kaina ir išauga. Nes dažniau žmonės užsako staktą nestandartą, o varčia pritaikoma prie jų. Jis sako, kad varčių gamintojų apskritai yra labai nedaug Lietuvoj. Tipo todėl tokia kaina.
Sako, va, kai keisime kitas duris bute, tai jos gal ir po 100 kainuos
Lavinax, gal žinai iš kur jūs pirkot duris?
Lavinax, gal žinai iš kur jūs pirkot duris?
Nebeprisimenam tiksliau, tik tiek kad urmo bazėj. Ir manau durys bus lenkiškos, ne lietuviškos. Bwt staktą tai gamino vis tiek pagal mūsų išmatavimus, kad ir ne LT
Nebeprisimenam tiksliau, tik tiek kad urmo bazėj. Ir manau durys bus lenkiškos, ne lietuviškos. Bwt staktą tai gamino vis tiek pagal mūsų išmatavimus, kad ir ne LTTai taip ir būna dažniausiai. Nu taip MB sako, o duris pritaiko prie jų jau pagamintas, o tipo mūsų varianto nepritaikysi, reikia viską gaminti... Na, aš tai juo tikiu, kaip bebūtų jis sau tai geriausią variantą renka. Labai įsigilina į viską, net į tūliko mygtukus. Kelias savaites vien apie juos skaitė 😄😄
Tai taip ir būna dažniausiai. Nu taip MB sako, o duris pritaiko prie jų jau pagamintas, o tipo mūsų varianto nepritaikysi, reikia viską gaminti... Na, aš tai juo tikiu, kaip bebūtų jis sau tai geriausią variantą renka. Labai įsigilina į viską, net į tūliko mygtukus. Kelias savaites vien apie juos skaitė 😄😄
Gali būt, nors keista, kad bute gali būt kažkoks nestandartas.
Nors išvis nemačius aš, kad bute būtų dvi vonios 🙂