Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

LavinaX, 30 Spa 2020 - 20:15, parašė: Gali būt, nors keista, kad bute gali būt kažkoks nestandartas. Nors išvis nemačius aš, kad bute būtų dvi vonios 🙂
Gaunasi nestandartas, kai visiškai viskas išgriauta ir tu pats pastatai sienas ir nėra vietos daugiau durims. 

Vonios kambarys vienas ir tulikas vienas. Tik vonios kambaryje tulikas irgi yra.

Va, ir sienos statomos, kaip patys sudėliojom. Koks buvo buto standartas - išgriovėm.

Atsakyti

Gaunasi nestandartas, kai visiškai viskas išgriauta ir tu pats pastatai sienas ir nėra vietos daugiau durims. 

Vonios kambarys vienas ir tulikas vienas. Tik vonios kambaryje tulikas irgi yra.

Va, ir sienos statomos, kaip patys sudėliojom. Koks buvo buto standartas - išgriovėm.

Aišku 🙂 mes irgi sienas pilnai buvom išgriovę, tik pas mus nebuvo skirtumo kokio pločio durys, tai dėjom standartą...

Atsakyti

Are you ready for the weekeeeeeeend? :D

Atsakyti

Are you ready for the weekeeeeeeend? :D

attachicon.gif20201030_190654.jpg

Koks dar weeekeeend, karantinas gi 😁

Atsakyti

Weekend, aha... ekskursijos po kapinynus.. 

Atsakyti

Aš taip seniai nelankiau kapų. Jaučiu kaltę. Ne vienus metus nebuvau. Kažkaip. Tikrai mylėjau senelius. Bet jie visi  3 išėjo taip staiga ir dar tokiu man gana sudėtingu metu, kad kažkaip visko net nesuvokiau pilnai. Ir kažkaip iki šiol sunku suvokti visa tai. 

Atsakyti

Kasmet nuvaziuoju, karta vasara ir karta per Velines. Mieste pas teti,tevo tevus  ir teta ir kaime  pas mamos tevus ir mano broli. Dveji kapai musu. 

Atsakyti

Aš taip seniai nelankiau kapų. Jaučiu kaltę. Ne vienus metus nebuvau. Kažkaip. Tikrai mylėjau senelius. Bet jie visi  3 išėjo taip staiga ir dar tokiu man gana sudėtingu metu, kad kažkaip visko net nesuvokiau pilnai. Ir kažkaip iki šiol sunku suvokti visa tai. 

Nu vat proga pabegt tau is namu. Pareiksk vyrui, kad jauti pareiga.  :angel_sadangel:​ 

Atsakyti

Koks dar weeekeeend, karantinas gi 😁

Dzin vaikams tas karantinas :D Eisim rytoj zydukais :D 

Atsakyti

Fėja*, 30 Spa 2020 - 19:38, parašė: Iš kur pirkot? Mes dar tik keliose vietose klausėm. Tai tą patį suokia, kad kainos tokios. O norim tai paprastų, fanerinių, na, stiklo juostelės norim gal.... Tik tiek, kad ten 65 cm tik, tai atseit jau čia nestandartas ir net laukt vos ne iki vasario :hmm:
Blem dabar staigiai nepasakysiu.Gal Finista.. Madoj iš lauko pusės.čia Vilniuj ta Mada.
Atsakyti

Nu vat proga pabegt tau is namu. Pareiksk vyrui, kad jauti pareiga.  :angel_sadangel:​ 

Ne, čia ne toks reikalas. 

Atsakyti

Fėja*, 30 Spa 2020 - 19:56, parašė: MB man aiškina, kad kai ir stakta ir varčia pagal užsakymą, tada ta kaina ir išauga. Nes dažniau žmonės užsako staktą nestandartą, o varčia pritaikoma prie jų. Jis sako, kad varčių gamintojų apskritai yra labai nedaug Lietuvoj. Tipo todėl tokia kaina. :hmm: Sako, va, kai keisime kitas duris bute, tai jos gal ir po 100 kainuos :hm:
Nu ,kad ne.atvažiavo meisttas.viską išmatavo,apvadai visų skirtingi,aukščiai,pločiai irgi. 200 už montaviimą ,o kita kaina tai ten durys,stakta,apvadai,rankenos. Kažką tau ten suka arba labai ten super,nes tikrai ribų nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 30 spalio 2020 - 22:03