Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Lb tikiuosi kad taip ir padarys. Nes mūsų medicinos infrastruktūra nepaveš tokių srautų niekaip 

Atsakyti

Aš tai prisipažinsiu, man asmeniškai tai labai patiko pavasarį tas karantinas. Buvo fainas laikas. Dabar, jei porai savaičių, ar mėnesiukui-mielai sėdėčiau namie. Jau pavargusi kažkiek jaučiuosi.

Bet vat remontas kaži, kaip eitųsi....

Šį savaitgalį tai irgi visi namuose leidžiam. Mb buvo su reikalais tik. O man tai reikėjo kosmetikos, nes pabaigiau, bet taip tingėjau kelt koją iš namų, kad nevažiavau niekur.

Atsakyti

Kapinese irgi. Maciau ne viena be kaukes. 

As tai iki Kaledu irgi visai pabuciau namie. 

Atsakyti

Lb tikiuosi kad taip ir padarys. Nes mūsų medicinos infrastruktūra nepaveš tokių srautų niekaip 

Padarys. Nes geriau dabar, negu po mėbesio ksi viskas eis šaibom. Skvernelis įsiklauso į Kasiulevičiu...

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2020 10 31, 20:11)
<p>Aš tai prisipažinsiu, man asmeniškai tai labai patiko pavasarį tas karantinas. Buvo fainas laikas. Dabar, jei porai savaičių, ar mėnesiukui-mielai sėdėčiau namie. Jau pavargusi kažkiek jaučiuosi.</p><p></p><p>Bet vat remontas kaži, kaip eitųsi....</p><p></p><p>Šį savaitgalį tai irgi visi namuose leidžiam. Mb buvo su reikalais tik. O man tai reikėjo kosmetikos, nes pabaigiau, bet taip tingėjau kelt koją iš namų, kad nevažiavau niekur.</p>

Manau nuo ketvirtadienio ives. O online apspirkt per pirma karantina neismokot? Ypac visokiu kosmetiku is aiherbo,skalbimo priemoniu? Gi daug patogiau ir rizikos maziau.
Dar pagalvojau ,visi tuos sovietinius daugiabucius iskapsulino ,isoperavo ,gerai kad ne seismiskai aktyvi zona, o tai sugriutu tie blokai staigiai. Mes keitem duru vieta cia ir tai bile kiek armaturos pristatem ,kad tik konturo nepazeist.
Atsakyti

Ne visi sovietiniai daugiabuciai yra blokiniai, toli grazu. 

Atsakyti

Manau nuo ketvirtadienio ives. O online apspirkt per pirma karantina neismokot? Ypac visokiu kosmetiku is aiherbo,skalbimo priemoniu? Gi daug patogiau ir rizikos maziau. Dar pagalvojau ,visi tuos sovietinius daugiabucius iskapsulino ,isoperavo ,gerai kad ne seismiskai aktyvi zona, o tai sugriutu tie blokai staigiai. Mes keitem duru vieta cia ir tai bile kiek armaturos pristatem ,kad tik konturo nepazeist.
Ai, ne tiek baisiai man, matyt, tos kosmetikos reikia... kremą veidui tik nusipirkau intiku vakar...

Jei uždarytų visus karantinui, tai ir nereiktų man tos dekoratyvinės kosmetikos.

Alta, durų vieta pas jus gal laikančiojoje sienoje buvo, tai tokiu atveju ir mes Lietuvoje statom kolonas, ar pnš, pvz pas mano mamą bute buvo galimybė žemesniame aukšte statyti toje vietoje sieną. Netgi toks sprendimas buvo. O ta kapsulė ji tik dėl patogumo statybininkams, kad jiems nereiktų pertvarų daryti. Labai patogu - įdedi dėžutę ir dvi patalpėlės yra. Tik pvz po minimum 15 - 20 cm į visas puses mažesnės. Nes dėžutė kad įlįstų, ji turi būt mažesnė. Į lubas tai lyg net 30 cm paaukštėjo....O gal tai buvo kažkieno koks laimėtas ir įgyvendintas pažangus tarybinis projektas... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 01 lapkričio 2020 - 09:12

Labas rytas

Kremus, šampūnus aš dažniausiai internetu perku.

Del to kavos aparato - siaip tingine esu, dar radau video paziurejau. Tai gal ir tingėsiu :ax: 

O tai automatinių valyti nereikia?Tas pieno talpas speju vis vien kiekvieną kartą.Prarūgs gi kitaip.

Atsakyti

Kaip manot, kas laimės Amerikoj rinkimus?

Prieš keturis metus, pamenu, bendradarbei sakiau, baik tu, nu nelaimės tas Trampas... Ir sekančią dieną, žinia, kad jis laimėjo.... apakus buvau... O dabar man rodos, kad ir vėl jis laimės.

Atsakyti

Tai kad ner normalaus konkurento. Bidenui jau tik saukstus drozt... 

Atsakyti

Labas rytas

Kremus, šampūnus aš dažniausiai internetu perku.

Del to kavos aparato - siaip tingine esu, dar radau video paziurejau. Tai gal ir tingėsiu :ax:

O tai automatinių valyti nereikia?Tas pieno talpas speju vis vien kiekvieną kartą.Prarūgs gi kitaip.

Pieno talpas tai jo, aišku. Tik mes to nenaudojam. Net neturim, ji atskirai perkasi. Jei apie pieną galvot, MB galvotų apie Bosch, nes jis pats prasiplauna visus vamzdelius.

O valymas to, kur įdėjau, tai išimi dėžutę ir išmeti šiukšlynan, aš tai praskalauju, mb tai išmeta išdžiūvusias ir tiek kartais... kas 5-6 puoduką kažkur išmesti reikia. Mūsų mažas aparatas, kuo didesnis, tuo rečiau tvarkytis reikia. 

MB sako, būna nesėkmingai susipila, susikrauna bokštelis, kai liečia daviklį, kad išimt jau laikas, tai gali ir po 4 puodukų būti. Bet valymas tikrai paprastesnis, nei tame kur rodei. 

Atsakyti

Tai kad ner normalaus konkurento. Bidenui jau tik saukstus drozt... 

Tai va.

Atsakyti