Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Atidu, 01 Lap 2020 - 09:19, parašė: Labas rytas Kremus, šampūnus aš dažniausiai internetu perku. Del to kavos aparato - siaip tingine esu, dar radau video paziurejau. Tai gal ir tingėsiu :ax: O tai automatinių valyti nereikia?Tas pieno talpas speju vis vien kiekvieną kartą.Prarūgs gi kitaip.
Mano jura didelis, tai retai valyt reik. Pieno talpos nėra, tiesiog slangute įsikiša į pieno pakelį. Ją reik išskalauti po to po kranu. O sistema prasiplauna automatiškai pati, po kiekvieno panaudojimo. Šiaip kasryt aš juodą kavą geriu. Vaikas kartais darosi late. Na ir mes savaitgaliais

Fėja*, 01 Lap 2020 - 09:23, parašė: Kaip manot, kas laimės Amerikoj rinkimus? Prieš keturis metus, pamenu, bendradarbei sakiau, baik tu, nu nelaimės tas Trampas... Ir sekančią dieną, žinia, kad jis laimėjo.... apakus buvau... O dabar man rodos, kad ir vėl jis laimės.

Senas tas bidenas. Abejoju ar laimės 

Atsakyti

Kavos sistema tai jo, prasilpauna pati ir mūsiškiame.

O jei norėtume pieno, tai jungiasi toks pieno pakelio šaldytuviukas - jis perkasi atskirai.  Tai pienas teoriškai galėtų stovėti taip, kaip šaldytuve kad stovi, kol galioja. O tas sistemos praplovimas jau būtų reikalingas rankomis.

Atsakyti

Mano dukryte siandien isijunge i brandziu moteru gretas :D Net pas mociute paprase, kad kepure numegztu, ko amziais nenesiojo..

30.

Atsakyti

Sveikinimai ir mamai 🌹

Atsakyti

Sveikinimai.pamenu kai man tiek suėjo.

Atrodė ,jau viskas- senatvė.🙈

Atsakyti

Ir man taip atrode, bet kai 31 issiskyriau, tai tada  pamaciau, kad dar pati jaunyste :lol:​ 

Atsakyti
Dar reikia biski atsizvelgt i kavos aparato energetine klase. Kai kurie su dideliu tenu ,daug elektros ima.
Tai Gaile irgi jau sene ir jura biggrin.gif
Atsakyti

Ir man taip atrode, bet kai 31 issiskyriau, tai tada  pamaciau, kad dar pati jaunyste :lol:​ 

Aš tai apie tuos metus mažosios laukiausi, tai labai jauna jaučiausi.

Man kažkoks liūdesys buvo ties 25. Nžn, kas užėję buvo 😄😄

Atsakyti

Pamenu bovo man kažkiek ten niolika. Ir atsiradi M1plius. Kažkokią ten reklamą leisdavo ir sakydavo,nuo 25metų .tai galvojau,oi čia jau seniems.🙊

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 lapkričio 2020 - 13:01

Labas rytas

Kremus, šampūnus aš dažniausiai internetu perku.

Del to kavos aparato - siaip tingine esu, dar radau video paziurejau. Tai gal ir tingėsiu :ax:

O tai automatinių valyti nereikia?Tas pieno talpas speju vis vien kiekvieną kartą.Prarūgs gi kitaip.

Tas, kur pas mus be pieno talpos. Pieną puoduke suplaki ir tiek.

Atsakyti

Kavos sistema tai jo, prasilpauna pati ir mūsiškiame.

O jei norėtume pieno, tai jungiasi toks pieno pakelio šaldytuviukas - jis perkasi atskirai.  Tai pienas teoriškai galėtų stovėti taip, kaip šaldytuve kad stovi, kol galioja. O tas sistemos praplovimas jau būtų reikalingas rankomis.

Pas mus ir pieno sistema prasiplauna pati

Dar reikia biski atsizvelgt i kavos aparato energetine klase. Kai kurie su dideliu tenu ,daug elektros ima.
Tai Gaile irgi jau sene ir jura biggrin.gif

Aha, MB nutarė kad nusipelnėme gyventi geriau 😀. Šiaip geras nerealiai. Nepalyginsi su mūsų senų saeco

Atsakyti

Jei man labai labai reiktų to aparato tai ir gaučiau,bet nereikia .🙂 Nieko prieš neturiu,skani ta kava;bet nereikia. Reikia man dabar san mazgą viršuj sutvarkyt,dar duris sudės ir jau bus pagrindas,o jau ten toliau,tai amžinas reikalas. Bet jau jau,lyg tas baldininkas pasveiko,tai sumontuos ryt poryt tą baldą.tada jau paveikslai,gėlės,židinį pakabinsim. Pusė metų ir jau galima gyvent🙂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 lapkričio 2020 - 14:25