Mums Jura garantinė per metus du kart užlinko - kava pusšaltė būdavo, pieno putos nesuplakdavo. Gerai, kad į garantiją dar pataikiau. Nebeturiu aš jos, kaip, beje ir mikrobangų krosnelės. Kavos namie mes geriam labai mažai, o mikrobange naudojomės 1-2 kart į mėnesį, tai atsikračiau dviem bandūrom, kurios užėmė daug vietos. Kai reiks, nusipirksim. Kol kas nereikia.
Aš tai nežinau, kaip maistą pasišildyti be mikrobangės? Yra kažkokie būdai, išskyrus dėjimą į puodą ir ant viryklės šildyti? kai aš gaminu iš anksto, tai neįsivaizduoju.
Pinotija, 01 Lap 2020 - 15:23, parašė: Aš tai nežinau, kaip maistą pasišildyti be mikrobangės? Yra kažkokie būdai, išskyrus dėjimą į puodą ir ant viryklės šildyti? kai aš gaminu iš anksto, tai neįsivaizduoju.Nu tai turbūt tik toks,bet man kažkaip terliotis nesinori,mikrobangėn lėkštę ir viskas. Tikrai mano šeimai reikalingas daiktas.
Man pati skaniausia kava kavinesa ar Statoile Is tokiu paprastu neautomatiniu kaip vadinat:) nesu gerus. Is prabangesniu jura etc esu sveciuose vaisinta.Nepatiko.Nzn.gal pupeles kaltos ar kas, bet nekazka.
Mikrobanges neturim.Neprisiruosta isigyt.Tada kazkaip ipratom.Ant keptuves, puode,orkaitej pasildom.
Nu tai turbūt tik toks,bet man kažkaip terliotis nesinori,mikrobangėn lėkštę ir viskas. Tikrai mano šeimai reikalingas daiktas.
Man tai ypač reikalingas, aš neturiu laiko ir noro, kad medituodama šildyčiau kažkur orkaitėje ar keptuvėje ant viryklės. Kaip be to išsiversti?
Neturim mikrobangės ir niekad gyvenime neturėjom. Nei mama, nei aš.
Šildau arba keptuvėj, arba orkaitėj. Orkaitėj geriau, tik ilgiau trunka.
Man tai ypač reikalingas, aš neturiu laiko ir noro, kad medituodama šildyčiau kažkur orkaitėje ar keptuvėje ant viryklės. Kaip be to išsiversti?
Na sildai viską ten pat, kur gaminai. Reiškia jei sriubos reik 1 lėkštę pašildyti, tai kaiti visą puodą. Mes kai visi valgom skirtingu metu, tai patogiau su mikrobange
Aparatą turėjom Delonghi, bet juo dažniau naudojosi mb, man nebuvo tokia kava skani. Arba jei pagamindavo man kapučiną, tai ir aš gerdavau, bet nesinaudojau. Kelis kartus kaip garantinis gedo, vežiojo, eilinį kartą sugedus tiesiog išmetė.
Dabar sako, kad pirktų geriausią, bet man tai nereikia, man kava yra vaistų dozė, kad atsibusčiau, aš ją geriu vieną kartą per dieną.
Iki mūsų juros man irgi statoile buvo skaniausia 😄
Bet čia manau pupeles svarbu, ne vien aparatas
Man paciai keista.Juk kavinese skani.Nesu l.isranki.O va ne vienoj vietoj is tu aparatu nepatiko...
Paprasčiau gyvent su mikrobange, greičiau pasišildyti bet ka. Atlaidint jei reikia ką nors, taip pat patogu. Aišku įmanoma išsiversti, bet man tai reikia turbūt visko, kas lengvina buitį
Zinoma, bet kai ipranti...Kazkaip nera didelio noro ar butinybes.
Na sildai viską ten pat, kur gaminai. Reiškia jei sriubos reik 1 lėkštę pašildyti, tai kaiti visą puodą. Mes kai visi valgom skirtingu metu, tai patogiau su mikrobange
Tai aš atsimenu laikus be mikrobangės, imi mažą puodą, įpili kiek reikia iš didelio ir šildai.
Aš gaminu į priekį, niekas nevalgo už namų ribų, tai mikrobangė man pirmo būtinumo daiktas.