Man tai patinka turėt buitinius prietaisus viskam. Tai ir turiu praktiškai viską 😂. O kai bus virtuvė didelė, tai jau įsivaizduoju kaip man dar kažko prireiks 🤣
Aš tai nežinau, kaip maistą pasišildyti be mikrobangės? Yra kažkokie būdai, išskyrus dėjimą į puodą ir ant viryklės šildyti? kai aš gaminu iš anksto, tai neįsivaizduoju.Sriubos mažą kiekį visad galima mažame puode pašildyt, jei koks, pvz. karbonadas, kepi ir valgai (nors nežinau kada jį valgiau), o kokį troškinį irgi kaip sriubą pašildyt galima. Košes ryte verdam ir iš karto valgom. Na, aišku, savi namai, savi įpročiai. Tik mikrobangė man nėra būtina, o turint šeimą ir tris vaikus, kaip Intemora, faktas, kad daikc reikalingas.
Ai, mikrobanges darbe turim ir pilnavertes virtuves, nešamės maistą iš namų, tai ten pasišildom. Dabar, jei teks namie sėdėt, gal vėl kas apsivers.
Mano vaikai maistą šildosi mikrobangėj. Dabar jau pasišildytų ir puodeliuose ant kaitlentės, bet kaip pirmokėliui? Sudėtinga. Tai mikrobangė labai pagelbsti.
Aš tai visaip galiu.
O tai čia aš kaip suprantu, reikia teisintis, kad naudojies mikrobange? dabar jau tapo ne lygis naudotis ja?
nes visos pateikia pasiteisinimus, kodėl ja naudojasi. Na tokį atspalvį lyg ir mačiau.
Aš va naudojuos, nes man patinka.
Tuoj bus ne lygis skalbiankėse skalbt, pateiksim argumentus, kodėl taip darome.
Mano vaikai maistą šildosi mikrobangėj. Dabar jau pasišildytų ir puodeliuose ant kaitlentės, bet kaip pirmokėliui? Sudėtinga. Tai mikrobangė labai pagelbsti. Aš tai visaip galiu.Viens namie nepietauja, kits pasisildo visaip.Trecias niekaip nesisildo ir nesisildytu

Aš tai jokio atspalvio sioj diskusijoj nematau.Nori naudojies,nenori - ne.Butu naudotumemes,nera - apsieinam be jos...
Fėja*, 01 Lap 2020 - 16:12, parašė: Mano vaikai maistą šildosi mikrobangėj. Dabar jau pasišildytų ir puodeliuose ant kaitlentės, bet kaip pirmokėliui? Sudėtinga. Tai mikrobangė labai pagelbsti. Aš tai visaip galiu.Tai ir aš galiu,bet nenoriu.😁 Nebūtų ,tai tektų,kaip viską..indus plaučiau rankom,jei reiktų ir žlugtą skalbčiau prie upės,bet jei tai yra,tai kam. Man tikrai neužima tos vietos ,iš vis spintoj ji įmontuota.
Lygis yra iškilmingai pietauti prie vieno stalo, iš gaminimo tiesiai ant stalo. Ir vakarieniauti - taip pat. Kaip geriausiuose Paryžiaus namuose, jei girdėjote tokį posakį.
Aš tik juokauju. Jei kas nesuprato, tai ką padarysi.
Atidu, 01 Lap 2020 - 16:17, parašė: Viens namie nepietauja, kits pasisildo visaip.Trecias niekaip nesisildo ir nesisildytuTai va,klausimą aš tada iškelsiu.kodėl madam nereikia? 1.Ar čia koks mados reikalas? 2.Virtuvė per maža? 3.Patinka daug pyodų murzint? 4.O gal sveika taip?Normalaus nevalgymo ir tingumo viršviršūnė ans. Aš tai jokio atspalvio sioj diskusijoj nematau.Nori naudojies,nenori - ne.Butu naudotumemes,nera - apsieinam be jos...
Pinotija, 01 Lap 2020 - 16:25, parašė: Lygis yra iškilmingai pietauti prie vieno stalo, iš gaminimo tiesiai ant stalo. Ir vakarieniauti - taip pat. Kaip geriausiuose Paryžiaus namuose, jei girdėjote tokį posakį.Jei jau lygis ,tai lygis,tada ir liokajai turi budėt prie stalo.Taip ir matau ,kaip tą dangtį nukelia nuo bliūdo😁Aš tik juokauju. Jei kas nesuprato, tai ką padarysi.
Tai va,klausimą aš tada iškelsiu.kodėl madam nereikia? 1.Ar čia koks mados reikalas? 2.Virtuvė per maža? 3.Patinka daug pyodų murzint? 4.O gal sveika taip?
Taigi sakau, kaip geriausiuose Paryžiaus namuose, skaityk aukščiau.
Jei jau lygis ,tai lygis,tada ir liokajai turi budėt prie stalo.Taip ir matau ,kaip tą dangtį nukelia nuo bliūdo😁
Na, čia galima ir kukliau, nieko baisaus.