Blt, aš negaliu... kaip ant vaiko pykstu. Vis kažkas išlenda nepadaryta. Nu aš fiziškai nesuprantu kaip sukontroliuot, jei jis sako, kad viską padarė. Normaliai nd gali sužiūrėt, o kai absoliučiai visas mokslas lyg nd. Hrrrrrr
Aš tikiuosi labai iš savo mažosios, kad proto turi.... kaip bus, pamatysim...
Didžiąja tai pasitikiu visiškai.
Tegul dar paprašo interneto plano telefone
Nesikišu į namus darbus iš viso.pačios už tai atsakingos,ne man jų reikia,o joms..drakoniukui dar padedam,jei reikia ir prašo.
Ai, Amadeja, pyksti ant visu, o pati siknos namie nenulaikai.Lauke.Visur zmoniu pilna.
Ziuriu, jau baime baugiasi ir tu, kurie labiausiai drebejo.
Ai, Amadeja, pyksti ant visu, o pati siknos namie nenulaikai.Lauke.Visur zmoniu pilna.
Ziuriu, jau baime baugiasi ir tu, kurie labiausiai drebejo.
Aha. Koronos augimas atvirščiai propocingas baimės jausmui.
Iki infekcinės ligoninės slenksčio. O ten drebančios kinkos, drąsos pabaiga ir deguonies kaukė.
Bet nieko, reikia gi viską išbandyt...
Nesikišu į namus darbus iš viso.pačios už tai atsakingos,ne man jų reikia,o joms..drakoniukui dar padedam,jei reikia ir prašo.
Geras poziuris.
Bet gal taviskiu kitoks poziuris i moksla.
Man tai nervai nelaiko,kai matau,kad nieko nedaro.Tada prispaudziu.Ir pasakau,kad tures atnest patikrint.
Netikrinu ar gerai.Bet patikrinu ar padaryta...
Va, dienos darbas 😄
Pridėta:
Ui, noriu jooooo
Mama buvo trupinini iskepus su juod. serb. uogiene. Paedziau pas mama tai neblogai, kotletukai, saltiena su vistiena, anciukas, kepta sonine...
Pradetu dvoikes vilkt, tai kitaip uzgiedotum.