Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Blt, aš negaliu... kaip ant vaiko pykstu. Vis kažkas išlenda nepadaryta. Nu aš fiziškai nesuprantu kaip sukontroliuot, jei jis sako, kad viską padarė. Normaliai nd gali sužiūrėt, o kai absoliučiai visas mokslas lyg nd. Hrrrrrr

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 lapkričio 2020 - 16:44

Mano zinok toks pat. Nervas ima. Vyresnio taip tikrai nevaikiau.

Atsakyti

Aš tikiuosi labai iš savo mažosios, kad proto turi.... kaip bus, pamatysim...

Didžiąja tai pasitikiu visiškai. 

Atsakyti

Tegul dar paprašo interneto plano telefone

Atsakyti

Nesikišu į namus darbus iš viso.pačios už tai atsakingos,ne man jų reikia,o joms..drakoniukui dar padedam,jei reikia ir prašo.

Atsakyti

Ai, Amadeja, pyksti ant visu, o pati siknos namie nenulaikai.Lauke.Visur  zmoniu pilna.

Ziuriu, jau baime baugiasi ir tu, kurie labiausiai drebejo. 

Atsakyti

Ai, Amadeja, pyksti ant visu, o pati siknos namie nenulaikai.Lauke.Visur  zmoniu pilna.

Ziuriu, jau baime baugiasi ir tu, kurie labiausiai drebejo. 

Aha. Koronos augimas atvirščiai propocingas baimės jausmui.

Iki infekcinės ligoninės slenksčio.  O ten drebančios kinkos, drąsos pabaiga ir  deguonies kaukė.

Bet nieko, reikia gi viską išbandyt...

Atsakyti

Nesikišu į namus darbus iš viso.pačios už tai atsakingos,ne man jų reikia,o joms..drakoniukui dar padedam,jei reikia ir prašo.

Geras poziuris.

Bet gal taviskiu kitoks poziuris i moksla.

Man tai nervai nelaiko,kai matau,kad nieko nedaro.Tada prispaudziu.Ir pasakau,kad tures atnest patikrint.

Netikrinu ar gerai.Bet patikrinu ar padaryta...

Atsakyti

Va, dienos darbas 😄

Pridėta:

Atsakyti

Ui, noriu jooooo :wub:

Mama buvo trupinini iskepus su juod. serb. uogiene. Paedziau pas mama tai neblogai, kotletukai, saltiena su vistiena, anciukas, kepta sonine... 

Atsakyti

Pradetu dvoikes vilkt, tai kitaip uzgiedotum.  :D​ 

Atsakyti

Pjaunam ta pyraga.Parodyk kas viduj:)

Atsakyti