Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nesikišu į namus darbus iš viso.pačios už tai atsakingos,ne man jų reikia,o joms..drakoniukui dar padedam,jei reikia ir prašo.

Labas vakarėlis  :4u: 

Į dukros aš irgi nesikišu, savo galvą turi, viliuosi, kad naudoja pagal paskirtį.

Su mažium kiek kitaip, paklausiu, ar padarė, bet kokybės netikrinu

Amadėja, keista, vos ne labiausiai iš visų panikavai, o dabar dzin ta korona?

Atsakyti

Ai, Amadeja, pyksti ant visu, o pati siknos namie nenulaikai.Lauke.Visur  zmoniu pilna.

Ziuriu, jau baime baugiasi ir tu, kurie labiausiai drebejo. 

Nu aš saugiai elgiuosi gan

Atsakyti

Geras poziuris.

Bet gal taviskiu kitoks poziuris i moksla.

Man tai nervai nelaiko,kai matau,kad nieko nedaro.Tada prispaudziu.Ir pasakau,kad tures atnest patikrint.

Netikrinu ar gerai.Bet patikrinu ar padaryta...

Nu aš įsikišu kai pasipila pastabos, kad nepadaryta..

Atsakyti

Labas vakarėlis  :4u:

Į dukros aš irgi nesikišu, savo galvą turi, viliuosi, kad naudoja pagal paskirtį.

Su mažium kiek kitaip, paklausiu, ar padarė, bet kokybės netikrinu

Amadėja, keista, vos ne labiausiai iš visų panikavai, o dabar dzin ta korona?

Kodėl dzin?

Tai per tą išvyką kontaktų ilgesnių, negu 10 min nebuvo nė 1. Visur per atstumą.

Atsakyti

*** Sėlija, 02 Lap 2020 - 17:57, parašė: Pradetu dvoikes vilkt, tai kitaip uzgiedotum. :D
Kažin.galvon košės neįkrėsi..nenorėtų ,nesugebėtų mokytis,tai juk ne visi būna mokslinčiai.yra ir kitokių darbų(ir dabar neatimu jokios galimybės). Juk galima kept duoną pvz. Aš tai traumą vaikystės turiu.kai mane persekiodavo,tikrindavo,versdavo mokytis ,į visokius kampus statydavo ir pan.tai atsižegnojau tokių dalykų.
Atsakyti

O man patiko mokintis, tėvai ramiai šitoj srity gyveno.

Su džiaugsmu laukdavau rugsėjo, namų darbus darydavau su meile. Ir dabar kažko mokinčiaus, bet laiko nėra (arba taip teisinu save)

Atsakyti

Man tai nebuvo, kad labai jau patiko, bet jaučiau pareigą viską padaryti ir gėdą dėl blogų rezultatų.

Atsakyti

O dėl manęs, jei ten jūs ta kita tema, tai niekur dar nebuvau :D

O nuo virtualaus bendravimo nieko gi neatsitiks

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 lapkričio 2020 - 19:04

marco'polo, 02 Lap 2020 - 18:57, parašė: O man patiko mokintis, tėvai ramiai šitoj srity gyveno. Su džiaugsmu laukdavau rugsėjo, namų darbus darydavau su meile. Ir dabar kažko mokinčiaus, bet laiko nėra (arba taip teisinu save)
Maniškiai buvo perfekcionalistai šitoj srity,jei gerai,tai turėdavo būt dar geriau.tai numušdavo iš vis norą mokytis. Rugsėjo,tai,aišku,kad laukdavau.smagu būdavo grįžt į mokyklą.nauji sąsiuviniai,daiktai,pasiilgti draugai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 02 lapkričio 2020 - 19:04

Atidu, 02 Lap 2020 - 17:59, parašė: Pjaunam ta pyraga.Parodyk kas viduj:)
Atsakyti

Nu ir kodėl aš mėgstu tik valgyt,bet ne gamint😁

Bet kažkaip vistiek kažką valgau ir skaniai, ir kiek noriu.

Kaip čia taip yra🤣

Atsakyti

Aš į ta covidą rimtai žiūriu. Tikrai. Laukiu antradienio sprendimų...

Atsakyti