Visi skunfžiasi,kad per tą nuotolinį matiekos neraukia.
Visi skunfžiasi,kad per tą nuotolinį matiekos neraukia.
Mano lietuvių
Mano vaikui su matematika tai normaliai. Aš labiau pergyvenu dėl fizikos ir chemijos db. Vis tik naujos disciplinos ir tikrai nelengvos.
Lietuvių tai tragedija. Bet manau ne dėl to jog nesupranta. Tiesiog neskaito knygų, todėl nesi formuoja taisyklingo rašymo vaizdiniai smegenyse
Bet dabar tai visi mokslai nusivažiuos. Jau patyrėm tai pavasarį. Neprisivercia jis savarankiškai mokytis. O aš neturiu nei laiko nei sveikatos kasdien tai kontroliuoti
Mano vaikui su matematika tai normaliai. Aš labiau pergyvenu dėl fizikos ir chemijos db. Vis tik naujos disciplinos ir tikrai nelengvos. Lietuvių tai tragedija. Bet manau ne dėl to jog nesupranta. Tiesiog neskaito knygų, todėl nesi formuoja taisyklingo rašymo vaizdiniai smegenyse Bet dabar tai visi mokslai nusivažiuos. Jau patyrėm tai pavasarį. Neprisivercia jis savarankiškai mokytis. O aš neturiu nei laiko nei sveikatos kasdien tai kontroliuotiPas mus dar tokia kaip matematika laikosi, nes jam patinka ir sekasi. Tempia ant 8. Jei aš namie, tai dar dar ir kitkas pusė velnio, nes sėdi ant galvos, jei tik ne - šakės. Bet su lietuvių totali tragedija.
Aš suprantu kad kitaip niekaip, bet vistiek užknisa tas nuotolinis.... Net ir skatinimas per dienpinigius neveikia. Nors jie gi turi visą info. Kaip turint viską testo gaut 5...Tingėt pagooglint...
Mažam ant tonzilių keli pūlinukai.
Reik prisibels į polikliniką ryt kažkaip...
Vln.darželiai išsiuntinėjo rekomendaciją šią sav.vaikų nevest.
Parsiradau. Is Palangos masinu eiles namo Kaunan, Vilniun traukia. 85 proc. viesbuciu buvo uzsakyti. Nu tai ko noret?
Kaune ir pradinukai, pasirodo, nuotolini gavo.
Parsiradau. Is Palangos masinu eiles namo Kaunan, Vilniun traukia. 85 proc. viesbuciu buvo uzsakyti. Nu tai ko noret?
Tai, jei žmonės lauke buvo, tai nieko čia baisaus. Mes net pusryčių neėmėm, kad niekur patalpoj tarp žmonių nebūt.