Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man jis nepatiko, net nedaziurejau iki galo. Labai dirbtinas. 

Atsakyti

Man jis nepatiko, net nedaziurejau iki galo. Labai dirbtinas. 

Daug lietuviškų filmų šiek tiek dirbtinoki.

Atsakyti

Man tai garsas - pilnas dubliažas, negaliu pakęsti.

Labas rytas.

Šiandien kepsime pyragą. Vakar pažiūrėjome Gardu gardu ir užsimanėme išbandyti ir mes. Trupininį vyšnių pyragą  :essen: 

Atsakyti
Atsimenu kazkokio baliaus tema buvo amarena whim. Skaniausi buvo turkiski spraginti migdolai. O tie su vysniom numirkyti tai teko is naujo perdziovint.
Vertimas i kauno kalba- vysnios skanu su migdolais ir amareto likeriu.
Atsakyti

https://www.tv3.lt/m...pyragas-su-mesa

Tas bulvių pyragas su jautiena man irgi taip skaniai atrodė 😋

Atsakyti

Mes irgi to filmo nesugebėjom pažiūrėt iki galo.

Atsakyti

Mes tai šitą visi kino teatre ziurejom.Sutinku kad siek tiek istestas, bet visai patiko.

Atsakyti

Mes tai šitą visi kino teatre ziurejom.Sutinku kad siek tiek istestas, bet visai patiko.

Mes irgi. Žliumbiau...

Atsakyti

As savo maze trupmenas mokau.

Pavasario karantino tema.Pastebejau,kad nesuvokia.Tai :frusty: 

Atsakyti

As savo maze trupmenas mokau. Pavasario karantino tema.Pastebejau,kad nesuvokia.Tai :frusty:
Ma  blioga nuo to nuotolinio... Pas maniškį lietuvių 2 penketai iš eilės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 lapkričio 2020 - 12:22

As tai kazkokioj uzduoty pagavau kad neraukia.Negris prie to aisku. Bandziau aiskint,koki tais ir zaidima parsiunciau su trupmenom.Tik is veido minos matau kad kazin ar suprato.Pasimatys :oh: Bernam geriau matieka ejos.

Tavo lyg vyresnis...Lt jauc sunku.O jei dar paaiskint kaip rasini rasyt isvis...Taisykles dar dar...

Atsakyti

As tai kazkokioj uzduoty pagavau kad neraukia.Negris prie to aisku. Bandziau aiskint,koki tais ir zaidima parsiunciau su trupmenom.Tik is veido minos matau kad kazin ar suprato.Pasimatys :oh: Bernam geriau matieka ejos. Tavo lyg vyresnis...Lt jauc sunku.O jei dar paaiskint kaip rasini rasyt isvis...Taisykles dar dar...
Tai kol mokykloje, tai dar lyg normaliai buvo, nes, sakė, gerai išaiškindavo, o dabar katastrofa.

Mano penktokas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 lapkričio 2020 - 12:24