Man jis nepatiko, net nedaziurejau iki galo. Labai dirbtinas.
Man jis nepatiko, net nedaziurejau iki galo. Labai dirbtinas.
Daug lietuviškų filmų šiek tiek dirbtinoki.
Man tai garsas - pilnas dubliažas, negaliu pakęsti.
Labas rytas.
Šiandien kepsime pyragą. Vakar pažiūrėjome Gardu gardu ir užsimanėme išbandyti ir mes. Trupininį vyšnių pyragą
https://www.tv3.lt/m...pyragas-su-mesa
Tas bulvių pyragas su jautiena man irgi taip skaniai atrodė 😋
Mes irgi to filmo nesugebėjom pažiūrėt iki galo.
Mes tai šitą visi kino teatre ziurejom.Sutinku kad siek tiek istestas, bet visai patiko.
Mes irgi. Žliumbiau...
As savo maze trupmenas mokau. Pavasario karantino tema.Pastebejau,kad nesuvokia.TaiMa blioga nuo to nuotolinio... Pas maniškį lietuvių 2 penketai iš eilės
As tai kazkokioj uzduoty pagavau kad neraukia.Negris prie to aisku. Bandziau aiskint,koki tais ir zaidima parsiunciau su trupmenom.Tik is veido minos matau kad kazin ar suprato.Pasimatys Bernam geriau matieka ejos.
Tavo lyg vyresnis...Lt jauc sunku.O jei dar paaiskint kaip rasini rasyt isvis...Taisykles dar dar...
As tai kazkokioj uzduoty pagavau kad neraukia.Negris prie to aisku. Bandziau aiskint,koki tais ir zaidima parsiunciau su trupmenom.Tik is veido minos matau kad kazin ar suprato.PasimatysTai kol mokykloje, tai dar lyg normaliai buvo, nes, sakė, gerai išaiškindavo, o dabar katastrofa.Bernam geriau matieka ejos. Tavo lyg vyresnis...Lt jauc sunku.O jei dar paaiskint kaip rasini rasyt isvis...Taisykles dar dar...
Mano penktokas