Su tėvais mėnesį nesimatėm normaliai. Perdavėm vieni kitiems daiktų per balkoną, nes su tokiu plitimu visuomenėje čia loterija kada kas pasigaus.
Situcija rimta.
Aš išvis turiu idėją atsispausdinti tą paveiksliuką su triūsikais ir po nosim pakišti. Nes nu kokioj pardėj nelabai drąsu pastabas sakyt..
Nedrįsčiau, nors labai užknisa. Kai tu su kauke, o šalia pimpianosis, o reiškia - jis be kaukės, yra 30 proc. tikimybė užsikrėsti, jei pimpianosis užkrato nešiotojas. Tai jie yra ypač pavojingi, lyg ir sudaro vaizdą, jog su kauke, gali nepastebėt.
Vadinote mane panikiere pavasary. O aš tiesiog domėjausi, gilinausi. Dabar jaučiuosi pakankamai konfortiškai, nes turiu kažkokią žinių bazę.
Sakiau, kad nepaeis kontaktinis mokslas nepaisant to, kad nedidėjo užsikrėtimų dėl veikiančių darželių vasarą ir buvau teisi, nes negalima lyginti mokyklų su darželiais.
Dabar sakau, kad reikia bent 3-4 sav.labai griežto visuotinio karantino su ženkliomis baudomis už pazeidimus, nes žmonės tiesiog yra durni, o vėliau kainuos brangiau, nes teks daug žmonių gydyti ir karantino reiks ilgesnio grįžti į normas.
Su tėvais mėnesį nesimatėm normaliai. Perdavėm vieni kitiems daiktų per balkoną, nes su tokiu plitimu visuomenėje čia loterija kada kas pasigaus.
Situcija rimta.
Tai sakai, su tevais matytis negalima, o trintis tarp mases zmoniu jau ok? Idomiai, idomiai...
Nu bet jo, po Palangos tai pas tevus geriau tikrai nevaziuok.
Vadinote mane panikiere pavasary. O aš tiesiog domėjausi, gilinausi. Dabar jaučiuosi pakankamai konfortiškai, nes turiu kažkokią žinių bazę.
Sakiau, kad nepaeis kontaktinis mokslas nepaisant to, kad nedidėjo užsikrėtimų dėl veikiančių darželių vasarą ir buvau teisi, nes negalima lyginti mokyklų su darželiais.
Dabar sakau, kad reikia bent 3-4 sav.labai griežto visuotinio karantino su ženkliomis baudomis už pazeidimus, nes žmonės tiesiog yra durni, o vėliau kainuos brangiau, nes teks daug žmonių gydyti ir karantino reiks ilgesnio grįžti į normas.
Buvai panikiere, o dabar labiausiai atsiputus. Ka jau tu zinai? Tai jeigu sakai, kad reikia labai griezto karantini, tai kas tau draudzia jo laikytis? Lygtai nuo valdzios isakymu virusas kitoks pasidaro.
Zo, isitikinau jau antra syki, kad labiausiai rekiantys ir bijantys ir yra labiausiai rizikuojantys.
Dar betruksta, kad Pinotkokia nesamone iskrestu.. nu bet netikiu...
Nedrįsčiau, nors labai užknisa. Kai tu su kauke, o šalia pimpianosis, o reiškia - jis be kaukės, yra 30 proc. tikimybė užsikrėsti, jei pimpianosis užkrato nešiotojas. Tai jie yra ypač pavojingi, lyg ir sudaro vaizdą, jog su kauke, gali nepastebėt.Na, man teko autobusu važiuoti. Va ten nervina juodai, nes laiko tarpas ilgas vistik.
Daugiau nebevažiavau, ėmiau boltą.
Tai sakai, su tevais matytis negalima, o trintis tarp mases zmoniu jau ok? Idomiai, idomiai...
Nu bet jo, po Palangos tai pas tevus geriau tikrai nevaziuok.
Prasilenkti su žmonėmis laukė saulėtą dieną yra ganėtinai saugu nergi, jei žmonių nėra mažai, o tiek, kad trintis niekur nepasitaikė. Be to mes itin trumpai tebuvome. Prekybcentrio eilėje daug mažiau saugu.
Buvai panikiere, o dabar labiausiai atsiputus. Ka jau tu zinai? Tai jeigu sakai, kad reikia labai griezto karantini, tai kas tau draudzia jo laikytis? Lygtai nuo valdzios isakymu virusas kitoks pasidaro.
Zo, isitikinau jau antra syki, kad labiausiai rekiantys ir bijantys ir yra labiausiai rizikuojantys.
Dar betruksta, kad Pinotkokia nesamone iskrestu.. nu bet netikiu...
Na, jau dar ko.. Aš stabiliai vienodai laikausi. Ir bijau.
O žinių bagažą turėti nepakanka, reikia dar ir proto bagažą turėt šiuo klausimu. Jei galvot, kad kurorte prasilenkiant su žmonėm, esi saugus. O tai įdomu kodėl valdžia siūlė net per Vėlines atsargiau elgtis, o juk viskas lauke. Tai toks pats srautas ir Palangoje.
Stebiuosi selektyvinio atsargumo supratimu.