Amadeja sugeba nustebinti. Bent jau nedeklaruotu cia savo nuogastavimu kasdien, nes jau juokingai atrodo. Mes vat labai samoningi, saugomes, tai galim visur duotis. O kiti nesisaugo, tai jiems griezta karantina ir namie lai sedi. Cirkai.
Buvai panikiere, o dabar labiausiai atsiputus. Ka jau tu zinai? Tai jeigu sakai, kad reikia labai griezto karantini, tai kas tau draudzia jo laikytis? Lygtai nuo valdzios isakymu virusas kitoks pasidaro.
Zo, isitikinau jau antra syki, kad labiausiai rekiantys ir bijantys ir yra labiausiai rizikuojantys.
Dar betruksta, kad Pinotkokia nesamone iskrestu.. nu bet netikiu...
Mano požiūris turbūt kitoks.
Pvz.man neatrodė kažkas baisaus, kad Gailė tada vyko į kelionę, nes tokie žmonės, kurie žino ką daro per 10 kelionių turi mažesnę tikimybę užsikrėsti, negu kiti per 1.
O tėvus, taip, saugoti reik, nes jiems tas virusas nepalyginamai pavojingesnis, negu man su mb ir vaikams.
Fėja*, 02 Lap 2020 - 20:28, parašė: O aš tai, galvoji, labiau mėgstu gamint? 😄😄😄 Bet kokiu atveju, ar gaminu, ar ne - valgau skaniai. Pilna pardė visokių skanumynų. Čia su tuo pyragu šiaip kažkas užėjo 😊 Naaaa, jei uždarys karantinan, tai gaaal dar ką nors ir kepsiu. Šeimynai pyragas patiko. Man tai ne tiek, kad kartočiau visą procesą. Yra paprastesnių receptų. Su panašiu rezultatu.Nu ką aš žūnau.yra čia veikėjų,kur kaifuoja virtuvėj.😁 Galvojau,gal ir tų prie šitų su tokiais pyragais.😁
Tai ne kapinėse esmė, o pasisedėjimuose pas gimines na, arba jei ten tikrai sausakimšas stautas kas tikrai būdavo Vilniuje Karveliškėse.
O karantino griežto reik visiems dabar, nes nėra kitos išeities. Nebėra.
Tai ko lekei i Palanga, jei griezto karantino reik? Ar kai karantinas nepaskelbtas jau gresme dingsta? O vat ryt paskelbs ir jau atsiras?
Juokingai skaitosi.
Mano požiūris turbūt kitoks.
Pvz.man neatrodė kažkas baisaus, kad Gailė tada vyko į kelionę, nes tokie žmonės, kurie žino ką daro per 10 kelionių turi mažesnę tikimybę užsikrėsti, negu kiti per 1.
O tėvus, taip, saugoti reik, nes jiems tas virusas nepalyginamai pavojingesnis, negu man su mb ir vaikams.
Nesitrink, kur nereikia, tai nebusi tevams gresme.
Nu ką aš žūnau.yra čia veikėjų,kur kaifuoja virtuvėj.😁 Galvojau,gal ir tų prie šitų su tokiais pyragais.😁
Aš ne iš tų.
Pavargstu žiauriai virtuvėj, atrodo viena būčiau, tai iš vis nieko negaminčiau. Gerai, kad MB daug gamina. Ir labai skaniai. Jokiam restorane dar skaniau nevalgiau. Aišku, mažai kur buvusi gal.
Tai ko lekei i Palanga, jei griezto karantino reik? Ar kai karantinas nepaskelbtas jau gresme dingsta? O vat ryt paskelbs ir jau atsiras?
Pasikartosiu: elgėmėm max saugiai. Mano keturmetis net su kauke buvo, nors Palangoje lauke jos gi dar net nebuvo privalomos.
Nesitrink, kur nereikia, tai nebusi tevams gresme.
Oj... aš būna einu į pardę, buvau su vaiku poliklinikoj, daržo grupėj buvo kontaktų.
Pasikartosiu: elgėmėm max saugiai. Mano keturmetis net su kauke buvo, nors Palangoje lauke jos gi dar net nebuvo privalomos.
Aha, visi galvoja, kad elgiasi saugiai. Tik virusas plinta...