Fėja*, 02 Lap 2020 - 22:06, parašė: Aš ne iš tų. Pavargstu žiauriai virtuvėj, atrodo viena būčiau, tai iš vis nieko negaminčiau. Gerai, kad MB daug gamina. Ir labai skaniai. Jokiam restorane dar skaniau nevalgiau. Aišku, mažai kur buvusi gal.Man nesunku,o tiesiog labai nuobodu.kažkokį nechanišką vienodą veiksmą atlikti daug kartų,o po dar susitvarkyt ir pan. Kažkaip kai valau tuliką,tai matau rezultatą jijid bus dar švarus ir ryt ir poryt. O maistas tai labai jau trumpalaikis rezultatas,naudojanis daug resursų visokių.
Aha, visi galvoja, kad elgiasi saugiai. Tik virusas plinta...
Aha. Apart tos dalies, kuriai tai tik gripas arba viskas dzin.
Man nesunku,o tiesiog labai nuobodu.kažkokį nechanišką vienodą veiksmą atlikti daug kartų,o po dar susitvarkyt ir pan. Kažkaip kai valau tuliką,tai matau rezultatą jijid bus dar švarus ir ryt ir poryt. O maistas tai labai jau trumpalaikis rezultatas,naudojanis daug resursų visokių.
Kaip ir tie kasdieniai tvarkymai... apsisuki ir vėl kaip buvę
Aha. Apart tos dalies, kuriai tai tik gripas arba viskas dzin.
O jus is tos dalies, kuriai ne dzin, bet vistiek savo darot. Ale mes labai protingi, ir virusas, tai matydamas, prie musu nekibs.
O jus is tos dalies, kuriai ne dzin, bet vistiek savo darot. Ale mes labai protingi, ir virusas, tai matydamas, prie musu nekibs.
Ne esmė ką, svarbiau kaip darom
Amadėja*, 02 Lap 2020 - 23:32, parašė: Kaip ir tie kasdieniai tvarkymai... apsisuki ir vėl kaip buvęKad virtuvė sudaro didžiausią chaosą.tie maisto likučiai,vanduo,trupiniai,skysčiai visokie.
Jei kitur dar galima palaikyt tą vaizdą,tai virtuvėklj veiksmas vyksta visada!
Nu kur tuek prietausų reik valyt ir plaut,jei ne virtuvėj.
Kur tiek nršvarumų kaupiasi.tik ten.kas nors išsipuia,priskrenta,pritrupa,išsilieja nuolat.
Kad virtuvė sudaro didžiausią chaosą.tie maisto likučiai,vanduo,trupiniai,skysčiai visokie.
Jei kitur dar galima palaikyt tą vaizdą,tai virtuvėklj veiksmas vyksta visada!
Nu kur tuek prietausų reik valyt ir plaut,jei ne virtuvėj.
Kur tiek nršvarumų kaupiasi.tik ten.kas nors išsipuia,priskrenta,pritrupa,išsilieja nuolat.
Tiesa tiesa...
Na,namai turi būt gražūs ir švarūs,tai geriau ten nieko negamint.
Kad oligarchiškumo įvaizdžio negadint.🤣
Pas mus kai su svetaine kartu, tai...
Amadėja*, 03 Lap 2020 - 09:52, parašė: Pas mus kai su svetaine kartu, tai...Pas mus irgi vienam bute taip buvo,vaikai buvo iš vis maži,drakoniuko nebuvo dar.tai eina sau,bardakas visada.ir koridoriaus praktiškai nebuvo.viena ervė.tai ten ir smėlis ir sausi pusryčiai,ką nors kramtydavo ant sofos,nes kaip ir virtuvė. Tai man atskira virtuvė toks gėris atrodė,kai išsikraustėm.