Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ai,nu,nuvažiavi ir parvažiavo,gi saugojosi kiek galėjo.valgė namie ir vaikščiojo po  pušyną.

Aš irgi norėjau į Nidą,bet visgi persigalvojau.

Gerai,kad nors tas namas yra ,tai  nors kažkoks veiksmas įdomesnis vyksta.tainl pasivaikštom,tai kažkas nauja atsiranda namie.mūsų baldininkas pasidarė testą,neigiamas,tai žada sekciją montuot kitą savaitę,uždelsė du mėn.

Tai jis atostogavo,tai saviizoliavosi,tai sirgo,tai laukė testo rezultatų.

Blem,mes visi sėdim namie,tik drakoniukas eina ir gali mums atnešt ką nors.tfu tfu tfu.

Kokia ilga .ir niūri žiema nusimato.čia ir prasigert galima,jei taip ir toliau.🤣

Atsakyti

Įdomu, kaip su gydymo paslaugom? Turiu vizitą lapkričio 9 pas endokrinologą. Kažin, neatšauks? Planinis, prieš mėnesį numatytas.

Bet jeigu odontologai galės dirbti,  tai konsultaciją atšaukt būtų nelogiška.

Aš dar ir pas odontologą turiu vizitų. 

Turėtų būt ok, jei ne į ligoninę

Atsakyti

Oi,pagaliau baigiau darbą nuotoliniu.

Kažkaip net galvoj ūžia .pavargau.Visokie nesklandumai.Užstačiau virt sriubą,girdžiu,kad kunkuliuoja,reik kažką eit daryt.ar nafig išjungt ir pailsėt.

Užjaučiu... Man ir besimokančio vaiko per akis.

Pjauna grybą taip, kad nebegaliu aš

Atsakyti

Tai mes tik 6ad.vakarop pasivaikščiojom. Minių nebuvo. O kitą dieną planuose buvo parkas ir miškai.

Atsakyti

Tai mes tik 6ad.vakarop pasivaikščiojom. Minių nebuvo. O kitą dieną planuose buvo parkas ir miškai.

Tai jūs anksčiau grįžot, nei planavot, ar kaip? 

Atsakyti

Aha, visa diena parkas ir miskai. Palangoj. Ir pusryciai, pietus, vakariene miske.  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aha, visa diena parkas ir miskai. Palangoj. Ir pusryciai, pietus, vakariene miske.  :rolleyes:​ 

Šiaip norint tai tikrai įmanoma, nebūtina eit į restoranus. 

Galima pusryčius namie valgyt, pietums kebabą mieste, vakarienei pica išsinešimui. 

Aš tai galėčiau, nes dievinų tą nesveiką greitą maistą 😁

Atsakyti

Turėtų būt ok, jei ne į ligoninę

Šakės, konsultacinė poliklinika tai ligoninėj.

Bl, taip sunkiai sekasi užsirašyti, sektis tuos laikus  nrezervuotus, be to  kaskart šeimistės siuntimo reikia, ta kol paskambina irgi laukti reikia... Vėl man  tas karantinas koją kiša, liksiu neapsilankius antrą kartą.

Atsakyti

O tai jei as pas seimiste uzsireginus, tai nevaziuot, laukt, kol ji pati paskambins? 

Atsakyti

Šiaip norint tai tikrai įmanoma, nebūtina eit į restoranus. 

Galima pusryčius namie valgyt, pietums kebabą mieste, vakarienei pica išsinešimui. 

Aš tai galėčiau, nes dievinų tą nesveiką greitą maistą 😁

Du vaikai, juos sert kelias dienas visokiu sudu? 

Atsakyti

O tai jei as pas seimiste uzsireginus, tai nevaziuot, laukt, kol ji pati paskambins? 

Ne, jei užsirašius nuotoliniam susitikimui, pvz., jei reikia siuntimo dėl lėtinės ligos arba elektronio recepto, tai nėra reikalo makaluotis po tas poliklinikas. Tik gydytojo skambutis registruojamas kaip ir vizito laikas, tai užsiregistruoju pvz 17 dienai 12 val. ir laukiu skambučio. Tik jei nereikia "gyvo' apčiupinėjimo.

Atsakyti

Nu galima ir namie sumuštinius valgyt. Arba iš restoranų normalų maistą imt išsinešimui, nebūtina kebabus 😆 

O šiaip vaikai ne kūdikiai jau, nenumirtų jau nuo picos tai tikrai, kavinėse jie dažniausiai irgi valgo visokias fri bulvytes su dešrelėm. 

Tiesiog sakau, kad tikrai galima pabūt prie jūros ir be restoranų. 

O kaip buvo Amadėjos atveju tik ji žino.

Tai va, Amadėja, buvot restorane valgyt ar ne???!!!

Atsakyti