Aha, visa diena parkas ir miskai. Palangoj. Ir pusryciai, pietus, vakariene miske.
![]()
Na jei apartmentai su virtuvele, tai kažkaip nematau problemos. Mes kelionėse dažnai taip valgom, neinam kasdien į kavines net ir ne pandemijos metu
Šiaip norint tai tikrai įmanoma, nebūtina eit į restoranus.
Galima pusryčius namie valgyt, pietums kebabą mieste, vakarienei pica išsinešimui.
Aš tai galėčiau, nes dievinų tą nesveiką greitą maistą 😁
Palangoje pilni prekybcentriai visokio pagaminto maisto - keptų vištų, kugeliu, kepsnių, plovo ir tt. Jau ten tai tikrai gali į kavines iš vis net neit, tereikia mikrobanges apartamentuose
Aš tai šerčiau ramia sąžine.Bet va,kad taip neįdomu ,,pramogaut tai jau pa polnoj pragrame.todėl ir nevažiuoju.🤣
Kas kaip tas pramogas supranta. Man pvz gera pramoga ir žygiai gamtoj, pirtis, balkone pasėdėt su vyno taure ir gražiu vaizdu. Kažkaip net nesinori į kavines tokiu metu
GAILE*, 04 Lap 2020 - 20:13, parašė: Kas kaip tas pramogas supranta. Man pvz gera pramoga ir žygiai gamtoj, pirtis, balkone pasėdėt su vyno taure ir gražiu vaizdu. Kažkaip net nesinori į kavines tokiu metuMan tai norisi,vaikštai vaikštai,nusikali ir tada išsidrėbi kavinėj,išgeri pavalgai ir vėl laimingi. Tik pusryčius valgom.Nes kur ten lėksi ryte,o pietūs ir vakarienė kur ant marių kranto. Be to man pusė žavesio netenka visa kelionė.
LavinaX, 04 Lap 2020 - 19:46, parašė: Nu galima ir namie sumuštinius valgyt. Arba iš restoranų normalų maistą imt išsinešimui, nebūtina kebabus 😆 O šiaip vaikai ne kūdikiai jau, nenumirtų jau nuo picos tai tikrai, kavinėse jie dažniausiai irgi valgo visokias fri bulvytes su dešrelėm. Tiesiog sakau, kad tikrai galima pabūt prie jūros ir be restoranų. O kaip buvo Amadėjos atveju tik ji žino. Tai va, Amadėja, buvot restorane valgyt ar ne???!!!Neprisipažinčiau jau dabar🤣