Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aha, visa diena parkas ir miskai. Palangoj. Ir pusryciai, pietus, vakariene miske.  :rolleyes: 

Na jei apartmentai su virtuvele, tai kažkaip nematau problemos. Mes kelionėse dažnai taip valgom, neinam kasdien į kavines net ir ne pandemijos metu 

Atsakyti

Du vaikai, juos sert kelias dienas visokiu sudu? 

Nu kad viską galima imt išsinešimui, nebūtinai šūdus. Be to per 2 dienas nieko tiems vaikams nenutiks ir nuo picų 

Atsakyti

Šiaip norint tai tikrai įmanoma, nebūtina eit į restoranus. 

Galima pusryčius namie valgyt, pietums kebabą mieste, vakarienei pica išsinešimui. 

Aš tai galėčiau, nes dievinų tą nesveiką greitą maistą 😁

Palangoje pilni prekybcentriai visokio pagaminto maisto - keptų vištų, kugeliu, kepsnių, plovo ir tt. Jau ten tai tikrai gali į kavines iš vis net neit, tereikia mikrobanges apartamentuose

Atsakyti

Nu kad viską galima imt išsinešimui, nebūtinai šūdus. Be to per 2 dienas nieko tiems vaikams nenutiks ir nuo picų 

As ir su issinestiniu maistu puikiai pragyvenciau. Ir nervuotis nereik,kai maistas vaikams patinka😁

Atsakyti

Aš tai šerčiau ramia sąžine.Bet va,kad taip neįdomu ,,pramogaut tai jau pa polnoj pragrame.todėl ir nevažiuoju.🤣

Atsakyti

As ir su issinestiniu maistu puikiai pragyvenciau. Ir nervuotis nereik,kai maistas vaikams patinka😁

Mes tai dažnai puikiai apsieinam išvykose be sedejimo kavinėse 

Atsakyti

Aš tai šerčiau ramia sąžine.Bet va,kad taip neįdomu ,,pramogaut tai jau pa polnoj pragrame.todėl ir nevažiuoju.🤣

Kas kaip tas pramogas supranta. Man pvz gera pramoga ir žygiai gamtoj, pirtis, balkone pasėdėt su vyno taure ir gražiu vaizdu. Kažkaip net nesinori į kavines tokiu metu

Atsakyti

GAILE*, 04 Lap 2020 - 20:13, parašė: Kas kaip tas pramogas supranta. Man pvz gera pramoga ir žygiai gamtoj, pirtis, balkone pasėdėt su vyno taure ir gražiu vaizdu. Kažkaip net nesinori į kavines tokiu metu
Man tai norisi,vaikštai vaikštai,nusikali ir tada išsidrėbi kavinėj,išgeri pavalgai ir vėl laimingi. Tik pusryčius valgom.Nes kur ten lėksi ryte,o pietūs ir vakarienė kur ant marių kranto. Be to man pusė žavesio netenka visa kelionė.
Atsakyti

Tai tu ir namie šeri. Kada jos pas tave normalesnį maistą gauna?  :D​ 

Atsakyti

Pinotija, 04 Lap 2020 - 20:20, parašė: Tai tu ir namie šeri. Kada jos pas tave normalesnį maistą gauna? :D
Tu čia mane erzini? Niekada,aišku🤣
Atsakyti

Tai jūs anksčiau grįžot, nei planavot, ar kaip? 

Tai vaikui tempa užkilo.

Atsakyti

LavinaX, 04 Lap 2020 - 19:46, parašė: Nu galima ir namie sumuštinius valgyt. Arba iš restoranų normalų maistą imt išsinešimui, nebūtina kebabus 😆 O šiaip vaikai ne kūdikiai jau, nenumirtų jau nuo picos tai tikrai, kavinėse jie dažniausiai irgi valgo visokias fri bulvytes su dešrelėm. Tiesiog sakau, kad tikrai galima pabūt prie jūros ir be restoranų. O kaip buvo Amadėjos atveju tik ji žino. Tai va, Amadėja, buvot restorane valgyt ar ne???!!!
Neprisipažinčiau jau dabar🤣
Atsakyti