Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aha, visa diena parkas ir miskai. Palangoj. Ir pusryciai, pietus, vakariene miske.  :rolleyes:​ 

Ten viešbutukas prie pat parko. O oras taigi fantastiškas! Gamtos grožis koks! Plius pajūrio oras...Tobulas laiko praleidimas.

Na, dar būtume nuėję i privatų spa.

Atsakyti

Du vaikai, juos sert kelias dienas visokiu sudu? 

Mes visada imam naminio maisto. Nebūtinai ten daug gamit. Ryte pvz.kiaušiniai ar košė, O vaikas tik 1 buvo.

Atsakyti

Na jei apartmentai su virtuvele, tai kažkaip nematau problemos. Mes kelionėse dažnai taip valgom, neinam kasdien į kavines net ir ne pandemijos metu 

Mes irgi. Visada imam tik su virtuvėle, o šįsyk net be pusryčių, kad tarp žmonių nesimalt.

Atsakyti

Tai buvo planas nebent lauko kavinėje po bokalą alaus išgert. Jokių restorsnų ir kitų uždarų erdvių.

Atsakyti

Šian kaip tik vegetarė pasišovė maistą rytoj pagamint.

Kai prirašė kažkokių navarotų.špinatų,batatų,avokadų,avinžirnių ,lęšių makaronų....

Nu nupirkau,bile ne aš gaminsiu.😁

Atsakyti

Kai prirašė kažkokių navarotų.špinatų,batatų,avokadų,avinžirnių ,lęšių makaronų....

Puikūs ingridientai :)

Atsakyti

Mes irgi. Visada imam tik su virtuvėle, o šįsyk net be pusryčių, kad tarp žmonių nesimalt.

Mes imam apartamentus su privacia virtuve. Net be kovido. 

Atsakyti

Man jaučiu diskomfortą keltų visada kavinėse valgyt

Atsakyti

Fb  pažiūrėkit :D

Atsakyti

Fb  pažiūrėkit :D

Aš tai mačiau, nebežinau ką pakomentuot. Man kažkaip iš rašymosi stiliaus atrodo, kad viskas ir liks tik pasirašinėjimo ir pafantazavimo lygmeny, be realaus kontakto. O kaip bus pamatysim 😁

Tikiuosi čia nesiskaitys, kad kažkokią info iš fb išnešiau 😊

Atsakyti

Neprisipažinčiau jau dabar🤣

Ji gi lyg seiminikaut megsta:)Tai gal ir ner ka prisipazint.

Jauciu skanu bus.

Maniskiai tai tik ,,kas sian valgyt?" :blink: 

Atsakyti

Maniskiai tai tik ,,kas sian valgyt?" :blink:

Mano vaikai irgi nieko negamino niekad. Na vyresnelis užtat db visus pagalbinius darbus virtuvėj moka daryt 😀. Martele sako, kad padeda jai buityje, daro viską ką ji liepia 🤣

Kai pravažiavęs buvo, klausė, ar ir brolis tarkuoja, pjausto, indaplove krausto bei vonią šviečia 😂. Galvojo kad brolis lepunelis nieko nedaro 🤣. Tai maloniai nustebo, kad ne jam vienam čia taip nepasisekė 😆

Atsakyti