Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Ir Intemoros mergaitė lobis bus, nes mergos nebemėgsta gamint irgi 

Atsakyti

Tai Pinociukas  bus lobis savo zmonai. 

Ai,nebus tos žmonos. Jau minėjau. Niekas nesikeičia. Dar ligų maišas pasidarė, o dar toks jauns.

Atsakyti

Ai,nebus tos žmonos. Jau minėjau. Niekas nesikeičia. Dar ligų maišas pasidarė, o dar toks jauns.

Nu baik tu. Bernams  gi nėra galiojimo laiko 😀

Atsakyti

Ir Intemoros mergaitė lobis bus, nes mergos nebemėgsta gamint irgi 

Mano martele tai gamina kasdien. Sūnus imites kaip reikiant jau 🤣

Atsakyti

Kai pamenu jaunystę,kai jis dirbo,aš kažką jam gamindavau rytais,dabar jei taip atsitinka,kad jis eina,o aš ne,tai kaldrą ant galvos ir burbu,kad tyliau ir šviesą išjungtų.

Viskas keičiasi🤦‍♀️

Atsakyti

Netrydaliok. Palakstys toji ir apsispakajys. O tada ir susizenys. 

Atsakyti
Siaip tai gal ideja tos velyvos vedybos , be jaunystes kvailysciu ir kankynes per tas kvailystes. Na panasiai kaip tos kur antruose santykiuose gyvena. Ramiai ,harmoningai .
Atsakyti

Žinau vieną jauniausią brolį,32 mažylį.vis dar per jaunaą vesti,vis ieško kažkokio stebuklo.nes pats gi vyrukas ohoho🤣,pačiam jėgų žydėjime,krūtesnis už Karlsoną.

Ir gražios ir gerai uždirbančios ir jaunos ir turtingų tėvų dukros.

Ot norai.🤣

Atsakyti

Ideja gal ir gera, tik vaikus senatvej augint tai nesinori... 

Atsakyti

Ideja gal ir gera, tik vaikus senatvej augint tai nesinori... 

Žiūrint kokia ta senatvė. Jei pvz 35 - 40m vaikus gimdai, tai uzauginsi iki senatvės juk. O iki tol skiri laiką kitiems dalykams. Man tai sunkiausia suprast kai žmonės jauni vaikus pagimdo, o paskui ant 40mecio dar pagranduka susiveikia. Va čia jau neturi sau nei jaunystės nei senatvės, visą gyvenimą vaikus augini. 

Atsakyti

*** Sėlija, 05 Lap 2020 - 08:46, parašė: Ideja gal ir gera, tik vaikus senatvej augint tai nesinori...
Ne, svarbiausia lūkesčiai.Princesės jam reik🤣 Pats tai ne princas. Todėl ir sėdi vienas,nes tos ,kurios žiūri į jį,jam per prastos.
Atsakyti

GAILE*, 05 Lap 2020 - 09:08, parašė: Žiūrint kokia ta senatvė. Jei pvz 35 - 40m vaikus gimdai, tai uzauginsi iki senatvės juk. O iki tol skiri laiką kitiems dalykams. Man tai sunkiausia suprast kai žmonės jauni vaikus pagimdo, o paskui ant 40mecio dar pagranduka susiveikia. Va čia jau neturi sau nei jaunystės nei senatvės, visą gyvenimą vaikus augini.
Nu patinka žmonėms vaikus augint,jie jaučiasi veiksmo sūkury,jauni tėvai,vaikiški reikalai.Aš tai suprantu.Vėl išgyvent viską,nėštumą,gimimą,džiaugsmą,o tie viai nemalonumai tai tiesiog užsimiršta.

Na yra tokių žmonių rūšis,ir nieko keisto nematau.

Aš beveik tokia pati.tai mane dar truputį gelbėja drakoniukas,o po to bus per vėlu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 05 lapkričio 2020 - 09:17