Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet jei žmonės susigalvoja pasigimdyt jau užauginus vaikų,reišlia jie to norėjo ir trūko to.

Tai apie tai ir mąstau. Vat ko pritrūksta, kad užsimano pakartot visus tuos rūpesčius. Gyvenimo prasmės?

Atsakyti

Aš anytos klausiau panašaus klausimo. Nes jų šeimoj taip buvo. 2 vaikai jaunystėj ir 2 po 40 ties metų. Tai atsakymas toks įdomus buvo- ji nenorėjo ir tuos 2 paskutinius gimdė dėl vyro. 

Atsakyti

Bet tu kalbi,lyg aš vaikų neauginus. Man tai netrukdė niekad gyvent,kažkokių baisių ligų,elgesio ,mokslų problemų nebuvo.o pirkt daiktus joms, tai didžiausias malonumas man , kaifuoju nuo to. Nu dėl maisto tai pritariu,bet jau gaunu grįžtamąjį ryšį. O ir šiaip,niekad šitoj vietoj nepersistengdavau.  

Nu ir pasiderinam vieni prie kitų,didelio čia daikto.

Gi ne dėl paskutinio kąsnio kovojam.

Jei ne drakoniukas,tai man tikrai jau trūktų vaiko namie.bet ir ana tuoj užaugs,oi...

Žmonės skirtingi tiesiog. Tas vaikų buvimas namie duoda daug. Bet gal kitus žmones erzina.

Juk tau ir atostogos geros su vaikais, o kiti gi svajoja, kad tik vieniems kur.

Atsakyti

Aš anytos klausiau panašaus klausimo. Nes jų šeimoj taip buvo. 2 vaikai jaunystėj ir 2 po 40 ties metų. Tai atsakymas toks įdomus buvo- ji nenorėjo ir tuos 2 paskutinius gimdė dėl vyro. 

Gal to ką turėjo kai buvo vaikai mažesni?

Atsakyti

Aš tai puikiai suprsntu apie ką Intemora.

Ji su mažais vaikais niekad nesijautė lyg kalėjime kaip Seli, niekad gal nenorėjo keliauti be jų kaip Gailė

Atsakyti

Amadėja*, 05 Lap 2020 - 10:35, parašė: Žmonės skirtingi tiesiog. Tas vaikų buvimas namie duoda daug. Bet gal kitus žmones erzina. Juk tau ir atostogos geros su vaikais, o kiti gi svajoja, kad tik vieniems kur.
Taigi tą patį gal 3kart pakartojau. Aš suprantu,bet nesuprantu ko kiti stebisi nauju vaiku.,seniems paaugus.🤣
Atsakyti

Aš tai puikiai suprsntu apie ką Intemora.

Ji su mažais vaikais niekad nesijautė lyg kalėjime kaip Seli, niekad gal nenorėjo keliauti be jų kaip Gailė

Smulkmenos tie keliavimai. Gali gi rast kas prižiūri vaikus. Esmė tas nuolatinis nerimas, rūpestis kasdien. 

Atsakyti

Meilybės tie maži vaikai :)

Atsakyti

Smulkmenos tie keliavimai. Gali gi rast kas prižiūri vaikus. Esmė tas nuolatinis nerimas, rūpestis kasdien. 
Aš apie tai, kad Intemorai vaikai nekliuvo jokiu aspektu :) o jums kliuvo kažkuo.

Tai ji ir supranta ko tų mažų žmonės dar užsimano  o jūs ne.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 lapkričio 2020 - 10:48

Meilybės tie maži vaikai :)

Jie užauga greit. Iki kelių jie meilybes? 5-6 m ir baigiasi visa poezija. Prasideda proza 🤣

Atsakyti

Aš apie tai, kad Intemorai vaikai nekliuvo jokiu aspektu :) o jums kliuvo kažkuo

Nekliuvo, ne taip supranti. Esmė tas psichologinis krūvis kasdien, kai esi atsakingas ne vien už save ir negali elgtis belekaip 

Atsakyti
Jau kokius tris kartus pakeliau antaki- ka jus cia kalbat? Briedas.

Dar paskaitysiu ,kaip ten bus amerikoje. biggrin.gif
Atsakyti