Nu as tai nei uz ka dabar paauglio nenoreciau.
*** Sėlija, 05 Lap 2020 - 09:18, parašė: Nu as tai nei uz ka dabar paauglio nenoreciau.Kai man problemų su paauglias nėra,tai paaugliai atrodo gėrių gėris.jei drakoniuko mebūtų,tai namuose būtų taip.ramu...gal net per daug.
Man valgyt daro,namus tvarko,laiku pareina,girtų nemačiau,ką aš žinau.man net norisi pasirūpint kažkuo,o joms nereikia.
Nu sakau,tik tas velniūkštis gyvybės duoda.
Nu as tai nei uz ka dabar paauglio nenoreciau.
Paauglys nelygu paaugliui. Manasis visai nieko, ramus kol kas. Vyresnelis buvo sudėtingesnis. Va draugė turi bendraamži mano mažiui dabar. Kuriam visos paauglių problemos vienu metu. Na tai užjaučiu aš ją labai, ir džiaugiuodi kad manasis prie kompo tupi
GAILE*, 05 Lap 2020 - 09:37, parašė: Man gyvybės namuose ir iš anūkų užteks. Ne kasdien 🤣 O rūpintis galima šunimis, sodu, vyru. Savimi pagaliauTaigi ne vaikų darželis,vienas tas pagrandukėlis,jau tikrai gyvenimo neatims.
Vyras suaugęs,ką jau ten rūpintis.maniškis savim pasirūpina.šunys ,sodai nedomina,katės savarankiškos.tai kas belieka,mainiškis liūdi,kad vaikai užaugs,dar prieš pora metų kalbino,bet aš nepasirašiau.kažkaip.skaičius jau per didelis kažkoks 🤣
O ir pinigais nelyja,norisi suteikt vaikams tai,ko.pats neturėjai
Dar ir kaip atims. Kai neisivaizduoji, ka reiskia ramybe namuose, tai atrodo, kad kitaip ir buti negali.
*** Sėlija, 05 Lap 2020 - 09:58, parašė: Dar ir kaip atims. Kai neisivaizduoji, ka reiskia ramybe namuose, tai atrodo, kad kitaip ir buti negali.Nyi žmogaus pruklausi,man nereik toa ramybės.man patinka žmonėa namie. Kai viena pabūnu ,tai vietos nerandu.gi ne bendriko kambariuke sėdim ,vietos užtenka.
Žodžiu,čia nėr prasmės įrodinėt kažkam kažką
Tiesiog žmonėms patinka skirtingi dalykai.
Taigi ne vaikų darželis,vienas tas pagrandukėlis,jau tikrai gyvenimo neatims.
Vyras suaugęs,ką jau ten rūpintis.maniškis savim pasirūpina.šunys ,sodai nedomina,katės savarankiškos.tai kas belieka,mainiškis liūdi,kad vaikai užaugs,dar prieš pora metų kalbino,bet aš nepasirašiau.kažkaip.skaičius jau per didelis kažkoks 🤣
O ir pinigais nelyja,norisi suteikt vaikams tai,ko.pats neturėjai
Na kaip neatims. Gali ir lb geras bei ramus vaikas būt. Bet vistiek reiks jį augint, auklėt, derintis prie jo. Negalėsi eit kur nori, daryt ką nori, keliaut kur nori, miegot kiek nori. Bus ligos, mokslų reikalai, emocijos ir tt. Valgyt reiks kasdien gamint ir aprūpinti. Aukojimasis dėl vaikų yra neišvengiama. Pagaliau tai kainuoja nemažai. Tiesiog pas visus savas rezervas turbūt. Aš jau nebeturėčiau kantrybės su mažu vaiku
Bet tu kalbi,lyg aš vaikų neauginus. Man tai netrukdė niekad gyvent,kažkokių baisių ligų,elgesio ,mokslų problemų nebuvo.o pirkt daiktus joms, tai didžiausias malonumas man , kaifuoju nuo to. Nu dėl maisto tai pritariu,bet jau gaunu grįžtamąjį ryšį. O ir šiaip,niekad šitoj vietoj nepersistengdavau.
Nu ir pasiderinam vieni prie kitų,didelio čia daikto.
Gi ne dėl paskutinio kąsnio kovojam.
Jei ne drakoniukas,tai man tikrai jau trūktų vaiko namie.bet ir ana tuoj užaugs,oi...
Nyi žmogaus pruklausi,man nereik toa ramybės.man patinka žmonėa namie. Kai viena pabūnu ,tai vietos nerandu.gi ne bendriko kambariuke sėdim ,vietos užtenka.
Žodžiu,čia nėr prasmės įrodinėt kažkam kažką
Tiesiog žmonėms patinka skirtingi dalykai.
Manau, kaip iprates gyvent, to ir nori. Man irgi patinka zmones namie...diena..dvi..tris...paskui vel noriu tylos
Bet jei žmonės susigalvoja pasigimdyt jau užauginus vaikų,reišlia jie to norėjo ir trūko to.
Bet tu kalbi,lyg aš vaikų neauginus. Man tai netrukdė niekad gyvent,kažkokių baisių ligų,elgesio ,mokslų problemų nebuvo.o pirkt daiktus joms, tai didžiausias malonumas man , kaifuoju nuo to. Nu dėl maisto tai pritariu,bet jau gaunu grįžtamąjį ryšį. O ir šiaip,niekad šitoj vietoj nepersistengdavau.
Nu ir pasiderinam vieni prie kitų,didelio čia daikto.
Gi ne dėl paskutinio kąsnio kovojam.
Jei ne drakoniukas,tai man tikrai jau trūktų vaiko namie.bet ir ana tuoj užaugs,oi...
Bet tu negyvenus ramybėj, be mažų vaikų, tad negali palygint.