Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nekliuvo, ne taip supranti. Esmė tas psichologinis krūvis kasdien, kai esi atsakingas ne vien už save ir negali elgtis belekaip 
Tai gal ne visi tai jaučia?  Aš būna jaučiu, bet nu nekasdien. Ir būčiau aš dar galėjus trečią :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 lapkričio 2020 - 10:52

Jau kokius tris kartus pakeliau antaki- ka jus cia kalbat? Briedas.

Dar paskaitysiu ,kaip ten bus amerikoje. biggrin.gif

Jau aišku? Nes vakar nėjo suprast

Atsakyti

GAILE*, 05 Lap 2020 - 10:48, parašė: Nekliuvo, ne taip supranti. Esmė tas psichologinis krūvis kasdien, kai esi atsakingas ne vien už save ir negali elgtis belekaip
Bet kiti mato vaikų auginime ne krūvį ir,stresą,o džiaugsmą,šilumą,gyvenimo prasmę,gal tai būdas nepasent ar tobulėt ar uždirbt daugiau.
Atsakyti

Ne ne ne, jokių vaikų daugiau. Tai didžiulis rūpestis nuolatinis. Kiek streso dėl įvairiausių dalykų. Kaip pražilau per šituos beveik 9 mėnesius  :blink: 

Jau nekalbant apie nuovargį. 

Dabar artėja savaitgalis, tai jau planuočiau ką veiksim. O su mažu vaiku tai ką čia paplanuosi, gal mb pažiūrės ir galėsiu pamiegot. Mb pažiūrės ir nuvažiuosiu maisto užpirkt. Wow kokios pramogos. 

Amerikos rinkimų nesuprantu. Aišku nebandžiau labai ir gilintis, bet ir noro kažkaip nėra. 

Atsakyti
Net nezinau ,kaip dabar but geriau putinui su tais amerikos rinkimais.
Jei trumpas tai vel bandys cia respublika rescpospolita inkliuding baltarusija organizuot ,jei bidenas ,tai isvis neaisku.
Jus zinot ka reiskia rusiskas zodis - bulava?
Atsakyti

Ne ne ne, jokių vaikų daugiau. Tai didžiulis rūpestis nuolatinis. Kiek streso dėl įvairiausių dalykų. Kaip pražilau per šituos beveik 9 mėnesius  :blink: Jau nekalbant apie nuovargį.  Dabar artėja savaitgalis, tai jau planuočiau ką veiksim. O su mažu vaiku tai ką čia paplanuosi, gal mb pažiūrės ir galėsiu pamiegot. Mb pažiūrės ir nuvažiuosiu maisto užpirkt. Wow kokios pramogos.  Amerikos rinkimų nesuprantu. Aišku nebandžiau labai ir gilintis, bet ir noro kažkaip nėra. 
O, įsivaizduok, kai 2 :) Kad ir mano exo šeima: 2 beveik paauglės, 2 metinukai ir dar apie 1 svaigsta :) Dar maniškis vis būna ir draugių vaikai. Nu būna žmonėms vaikai patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 lapkričio 2020 - 11:48

Tai yra labiau požiūrio klausimas turbūt.

Būna žmonės neįsigyja šuns, nes atrodo persunku vedžiot ryte, atrodonpersudėtinga važiuot kažkur (mums būtų šakės net pas tevus nuvažiuot, pvz). 

Atsakyti

O vaikai tokiems dalykams netrukdo :)

Atsakyti

Lavinax, kad ir sunku, bet tavo pupai aš vis tiek sesytės, ar broliuko linkėsiu. Antrą dažnai auginti lengviau.

Praeina ta vaikystė greitai, o gyvenime yra gerai turėti sesę, ar brolį. Dalintis vargais, rūpesčiais ir džiaugsmais.

O ir ant pačio vaiko labai jaučiasi, ar jis vienas auga tarp suaugusių, ar yra sesė, brolis. Labai skiriasi. Geriau vaikui, kai yra kitas vaikas augantis.

Kad ir po trijų, keturių metų, bet gal apsigalvosi.

Atsakyti

Fėja*, 05 Lap 2020 - 11:57, parašė: Lavinax, kad ir sunku, bet tavo pupai aš vis tiek sesytės, ar broliuko linkėsiu. Antrą dažnai auginti lengviau. Praeina ta vaikystė greitai, o gyvenime yra gerai turėti sesę, ar brolį. Dalintis vargais, rūpesčiais ir džiaugsmais. O ir ant pačio vaiko labai jaučiasi, ar jis vienas auga tarp suaugusių, ar yra sesė, brolis. Labai skiriasi. Geriau vaikui, kai yra kitas vaikas augantis. Kad ir po trijų, keturių metų, bet gal apsigalvosi.
Ai,visai nebūtinai.yra laimingų vienturčių.surūgėlės svajonė.🤣
Atsakyti

Mes kurį savaitgalį išsinuomosim butuką su sauna, burbuline vonia. Bus mini spa. Ir vaikas ar vaikai puikiai įsipaišys :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 lapkričio 2020 - 12:25

As manau kaip Lavinai norisi taip ir darys.

Ne mums jos vaikus augint :D Patarinet lengva,taciau ne visi vienodai jauciasi juos augindami.

Ir zinau tikrai fainu vaiku/zmoniu po viena augusiu.Toli grazu ne brolio ar sesers turejimas lemia skirtumus.

Kad keliese augt smagiau sutinku.Bent maniskiams.Bet velgi pazistu broliu sesiu,kurie viens i kita ziuret negali,nesikalba,nebendrauja ir pan.

Man kaip Gaile tikriausia sunkiausia psichologine itampa kad uz kazka esi labai smarkiai atsakingas.Nera viskas tik apie tave :huh2: 

Atsakyti