Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš kažkaip negirdėjus, kad tokios poros gyvena "ilgai ir laimingai".   Bet jei Amadėja jį perprato, tai išmoks reaguoti į jo pasikeitimus metams bėgant.  Kol pačiai vieną kartą neateis suvokimas, kad nori kitokios "moteriškos laimės'.

Bet gi mes nežinome kas per santykiai kitose porose. Nežinom kokios jos. 

Atsakyti

Kas tyisee balandėliuose tokio sunkaus? Nu tik lapus gražiai atskirt,bet reik imt didelį kopūstą,kažkiek vistiek pasiseks gražiai atlupt.🤣

Nesakau, kad sunku, bet man visai neverta mano laiko sąnaudų. Kaip ir cepelinai.

Tiesiog lyginau su lietuviška virtuve, tai paėmiau kaip pavyzdį. Kad toje bulgarų virtuvėje tai jopšikmat kiek užsipisimo.

Atsakyti

Na, mes bent žinom daug apie vienas kitą dalykų, apie kuriuos kiti net nekalba. Nemanau, kad tai blogai. 

Kažkada, kai buvau pas psichologę, ji pasakė, kad tokio absoliutaus normalumo nėra. Klausimas kaip kažkokie dalykai ar elgesys tinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 lapkričio 2020 - 11:45

Man tai labai skanu ir cepakai, ie balandziai. Todel kartais ir uzsikepu padaryti 

Atsakyti

Jei man būtų sunku,ar ilgau užtruktų,tai nesivarginčiau.cepelinų nedarau,ten tain užsiknisimas. O  dėl laiko,nu pvz ,kopūstą iš vakaro galima išvirt, iš ryto,tai kas ten belieka,suvyniot?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 08 lapkričio 2020 - 11:45

Bet gi mes nežinome kas per santykiai kitose porose. Nežinom kokios jos. 

Taigi girdėta iš aplinkos, skaityta. nebūtinai iš forumo.

Pvz, mano viena draugė buvo trečia santykiuose, realiai trečia, nes buvo vyras, žmona ir ji. Kartu. Tai atrodė  kraupu. Vyras su žmona išsiskyrė, susirado kitą, draugė ir ten buvo trečia. Na, toks ten vyras. Ir draugė nesijautė žeminama, jai tiko. Ir kalbėjo apie tai. Savotiški santykiai. Bet ten buvo visiška bohema, menininkai.

Atsakyti

Na, mes bent žinom daug apie vienas kitą dalykų, apie kuriuos kiti net nekalba. Nemanau, kad tai blogai. 

Kalba, zinok. Tik nepadaro tokiu sprendimu, susijusiu su kitais asmenim, fantazijas palieka fantaziju pasauly ir netempia ju i realybe. 

Atsakyti

Pvz, mano viena draugė buvo trečia santykiuose, realiai trečia, nes buvo vyras, žmona ir ji. Kartu. Tai atrodė  kraupu. Vyras su žmona išsiskyrė, susirado kitą, draugė ir ten buvo trečia. Na, toks ten vyras. Ir draugė nesijautė žeminama, jai tiko. Ir kalbėjo apie tai. Savotiški santykiai. Bet ten buvo visiška bohema, menininkai.

Nu tai ji liko savo vietoj. Trecia. 

Atsakyti

Bet čia visai kitokia situacija. Amadeja nėra trecia

Atsakyti

Kalba, zinok. Tik nepadaro tokiu sprendimu, susijusiu su kitais asmenim, fantazijas palieka fantaziju pasauly ir netempia ju i realybe. 

Visi renkasi kaip geriau :)

Atsakyti

Nu tai ji liko savo vietoj. Trecia. 

Lb tipiška su bledunais. Žmona kita, meilužė ta pati 

Atsakyti

*** Sėlija, 08 Lap 2020 - 11:45, parašė: Kalba, zinok. Tik nepadaro tokiu sprendimu, susijusiu su kitais asmenim, fantazijas palieka fantaziju pasauly ir netempia ju i realybe.
Nu fantazijos irgi įvairios.mes pvz nekalbam ,kad norėtumėm trečio ar trečios...
Atsakyti