Man tai absurdas tiek fotografui moket. Pasamdyciau koki jaunuoli megeja su geru fotiku ir tiek.
O galima butu pasakyt visiems, kad dovanu nereik, bet jie visi susimeta ir iskelia vestuves jums? Kaip butu faina...jokiu rupesciu..nu tik kaip apsirengt
O galima butu pasakyt visiems, kad dovanu nereik, bet jie visi susimeta ir iskelia vestuves jums?
Kaip butu faina...jokiu rupesciu..nu tik kaip apsirengt
Cia jau senoviskai, mes taip zenydavomes. Kaip tevai gali, taip iskelia.
As tai net nesidomejau, kas ten kaip bus. Nusipirkom rubus, ziedus ir atvaziavom vestuviu isvakarese
O galima butu pasakyt visiems, kad dovanu nereik, bet jie visi susimeta ir iskelia vestuves jums?
Kaip butu faina...jokiu rupesciu..nu tik kaip apsirengt
Būtų gerai 😁
Cia jau senoviskai, mes taip zenydavomes. Kaip tevai gali, taip iskelia.
As tai net nesidomejau, kas ten kaip bus. Nusipirkom rubus, ziedus ir atvaziavom vestuviu isvakarese
Aš tai taip norėčiau, nu jėga, jokių rūpesčių, tik šventė 😁
11 zmoniu per paskutine para covidu numire, nu...
Aš tai taip norėčiau, nu jėga, jokių rūpesčių, tik šventė 😁
nu bet tada jokiu priekaistu negali buti, jei kas nepatiks. Man tai buvo visai dzin tos vestuves, as norejau pacio fakto, o ne to baliaus.
11 zmoniu per paskutine para covidu numire, nu...
Ir vienas Kaune 30+ amžiaus...
Vieta apie 500, maistas apie 1000, fotografas 600, dj 200, suknelė, vyro kostiumas ir priedai bendrai apie 600, patalpų puošimas 100-200, gėrimai 300, fejerverkai ar kažkas pan 300, žiedai dar net neįrašyti ir nežinau kiek. Na ir dar visokie smulkesni, visko čia nesurašysiu.
500 už pavėsinę be nakvynės? Oho kokios kainos. Ir fotografas kaip brangu. O kiek žmonių, kad 1000 maistui? Vat man šios 3 vietos atrodo įmanomos pataupyti kažkaip. Nu dar fejerverkai nereikalingi mano manymu.
nu bet tada jokiu priekaistu negali buti, jei kas nepatiks. Man tai buvo visai dzin tos vestuves, as norejau pacio fakto, o ne to baliaus.
Man atvirkščiai, man fakto nereikia, tik nervina burbantys aplink.
O va gražios šventės gal ir norėčiau. Tik gaila pinigų 🙂
500 už pavėsinę be nakvynės? Oho kokios kainos. Ir fotografas kaip brangu. O kiek žmonių, kad 1000 maistui? Vat man šios 3 vietos atrodo įmanomos pataupyti kažkaip. Nu dar fejerverkai nereikalingi mano manymu.
Ne visai pavėsinė. Na kaip kur. Pvz Raudonės pily galima salę parai išsinuomot už 150. Salė gan paprasta ir viduj, bet šiaip pily, graži aplinka. Bet ten įdomumas plaukimas laivu iki jos, o tai jau vėl keli šimtai.
Raudondvario dvare irgi salė kažkokia plius galimybė naudotis oranžerija. Ir graži aplinka lauke.
Tokia labiau pavėsinė yra sodyboj Gilynė, bet ir ten su galimybe keltis į vidų jei blogas oras.
Žmonių iki 20, žmogui maistas 50-60 maždaug skaičiuojama.