Tas gi 30+labai sirgo.
nu bet tada jokiu priekaistu negali buti, jei kas nepatiks. Man tai buvo visai dzin tos vestuves, as norejau pacio fakto, o ne to baliaus.
Tai kazkokias gaires gal galima nurodyt..Nors ir va bank butu idomu...Kodel ne..vis tiek nieko nekainuoja
Tai kazkokias gaires gal galima nurodyt..Nors ir va bank butu idomu...Kodel ne..vis tiek nieko nekainuoja
Nu bet reik turėt tokiu artimųjų, kurie imtųsi viską organizuot. Pvz man reiktų vaikui vestuves iškelti, nu tragedija būtų 🤣. Lb nemėgstu tokių reikalų, o dar gi pinigus vistiek kainuoja, kaip juos surinkti iš visų svečių? Kažkaip galvoju kad geriausiai patys jaunavedžiai žino, ko jie nori ir už kiek sau gali leist. O dovanas reik prašyt eurais, tada nemaža dalimi atsiperka. Db stavk eina 100 nuo žmogaus. Tėvai paprastai daugiau duoda. Tai jei 20 žmonių, tikėtina kad 2000-3000 pargris. Ne tiek ir daug savų damest reikia
Nu bet reik turėt tokiu artimųjų, kurie imtųsi viską organizuot. Pvz man reiktų vaikui vestuves iškelti, nu tragedija būtų 🤣. Lb nemėgstu tokių reikalų, o dar gi pinigus vistiek kainuoja, kaip juos surinkti iš visų svečių? Kažkaip galvoju kad geriausiai patys jaunavedžiai žino, ko jie nori ir už kiek sau gali leist. O dovanas reik prašyt eurais, tada nemaža dalimi atsiperka. Db stavk eina 100 nuo žmogaus. Tėvai paprastai daugiau duoda. Tai jei 20 žmonių, tikėtina kad 2000-3000 pargris. Ne tiek ir daug savų damest reikia
Sakai 100 nuo žmogaus? Mes skaičiavom 100 nuo poros.
Sakai 100 nuo žmogaus? Mes skaičiavom 100 nuo poros.
Nu žinok neša db vidutiniškai 100 nuo žmogaus. Neseniai net tema tokia fb moterų grupėj buvo. Nebent ten kokie lb jauni studentai svečiai. Vyresni, dirbantieji tai turėtų daugiau duot. Na aš sprendžiu pagal tuos komentarus.
Pernai buvom puskes vestuvėse, tai nešėm mes 300 nuo savo šeimos ( dalyvavom mes su MB ir mazius). Mano mama (nuotaka jos dukterėčia) davė 200. Mano Sūnus su drauge 100. Kiti svečiai nežinau, bet manau panašios tendencijos
nu ne, nuo poros, jei balius iskilmingas, su pribumbasais, tai paprastai daugiau dovanoja.
Jei mes dabar eitume i tokias, kaip tu cia rasai, tai tikrai 200 nestumeme.
Hm, nu bet čia toks dalykas, kad negali paskaičiuoti. Nežinia, kas kiek atneš.
Hm, nu bet čia toks dalykas, kad negali paskaičiuoti. Nežinia, kas kiek atneš.
Tai gali primesti vistiek maždaug. Gi tie dovanotojai irgi pasidomi internete, kiek dėt į voką 😀. Garantuoju, kad tėvai, krikšto tėvai duos dar daugiau. Na aišku atsižvelgiant į jų materialinę padėtį. Aš sūnui db dėčiau į voką kokį 1000 tikrai
Tai gali primesti vistiek maždaug. Gi tie dovanotojai irgi pasidomi internete, kiek dėt į voką 😀. Garantuoju, kad tėvai, krikšto tėvai duos dar daugiau. Na aišku atsižvelgiant į jų materialinę padėtį. Aš sūnui db dėčiau į voką kokį 1000 tikrai
Nu mes primetėm, kad suneš draugai apie 1000, gal dar kažkiek tėvai.
Nu žiūrėsim, kažkaip vis tiek bus 😁
Dabar pirma Amadėjos eilė, geriau išrinkim jai suknelę 😊
Galetu sese tau ta svadba suorganizuot, Mona