Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Man tai ypač mb padeda: visos jam ok :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 10 lapkričio 2020 - 23:44

taigi jaunikis  negali sukneles matyt iki svadbos, nu. Maniskis tai tikrai nemate. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 11 11, 07:15)
<p>taigi jaunikis  negali sukneles matyt iki svadbos, nu. Maniskis tai tikrai nemate. </p>

Tau cia kas? Shreko persiziurejai? Is tu laiku kai jaunikis isvis negalejo matyt nuotakos , bo dar pabegs ir persigalvos. Oi tu krikstamote feja , selija. Visas postas turi prasme tiems ,kas familiarus su shreku ir neformaliaja kulturos istorija.
Atsakyti

Tau cia kas? Shreko persiziurejai? Is tu laiku kai jaunikis isvis negalejo matyt nuotakos , bo dar pabegs ir persigalvos. Oi tu krikstamote feja , selija. Visas postas turi prasme tiems ,kas familiarus su shreku ir neformaliaja kulturos istorija.

nu jau ir pajuokaut  negalima. :rolleyes:​  Bet tai rimtai as nesitariau su diedu. Islindau visa grazi is miegamojo.Sako: oho, kokia mano nuotaka :D 

Atsakyti

Šiaip ar taip maloniau dūšiai, kai suknelę pasirenki pati, kad bent siurprizas būtų, matys ar nematys iki vestuvių, ar iki išėjimo per duris kartu tuoktis.

Dar to betrūko kartu rinktis suknelę ar batelius, man tai neįsivaizduojama.

Atsakyti

https://www.facebook...9624913767340/?

Matėt šitą video apie Bidena? Feee, koks šlykštus iškrypėlis

Atsakyti

nu jau ir pajuokaut  negalima. :rolleyes:​  Bet tai rimtai as nesitariau su diedu. Islindau visa grazi is miegamojo.Sako: oho, kokia mano nuotaka :D

Ir labai faina. Aš irgi taip daryčiau.

Atsakyti

https://www.facebook...9624913767340/?

Matėt šitą video apie Bidena? Feee, koks šlykštus iškrypėlis

Na, dabar tai pavarys Trumpo šalininkai. Kurgi ne.

Atsakyti

Na, dabar tai pavarys Trumpo šalininkai. Kurgi ne.

Nu bet čia akivaizdžiai nufilmuota kaip visas mergaites grabalioja. Ir prie ko tas trumpas? Man asmeniškai px tas trumpas, visai nesidomiu Jav politika. Bet va toks senų diedu elgesys su mergaitem net nupurto. 

Atsakyti

O tai negali būt primontuota?

Atsakyti

Tiesiog prirankiota tokių gabaliukų. Tie amerikiečiai gi keisti truputį :) Bet  jei tai būtų kokie jo anūkai, tai gi neatrodytų blogai. Gal tai tiesiog familiarumas?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 lapkričio 2020 - 09:58

O tai negali būt primontuota?

Ta prasme sumontuota kaip grabalioja is epizodų? Tai taip. Bet tai nepakeičia fakto kad jis tą daro

Tiesiog prirankiota tokių gabaliukų. Tie amerikiečiai gi keisti truputį :) Bet  jei tai būtų kokie jo anūkai, tai gi neatrodytų blogai. Gal tai tiesiog familiarumas?

Kažko daugoka anūkų 🤣

Na is vaikų veido išraišku neatrodo kad jiems malonus tas familiarumas. Buvo pas mus toks familiarus giminaitis, tai bėgom visos nuo jo. Ai dar informatikos mokytojas toks buvo. Nu kaip šlykštu, iškart visi epizodai sukilo

Atsakyti