Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Sian Vienišiu diena. Kristij, sveikinu! 

Atsakyti

Taip, tai familiarumas, seniokiskas lipsnumas ir tiek. 

Atsakyti

Taip, tai familiarumas, seniokiskas lipsnumas ir tiek. 
Man irgi taip atrodo.  Sveikai kažkaip žiūrisi. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 lapkričio 2020 - 10:43

Man dar ir nuomininko reiks ieškot, išsikrausto maniškis. Sakė dviese su nuotoliniu iš namų nebetelpa :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 lapkričio 2020 - 11:17

Amadėja*, 11 Lap 2020 - 10:41, parašė: Man irgi taip atrodo. Sveikai kažkaip žiūrisi.
Nu tavo suvokimax kas yra sveika,truputį gal.platesnis🤣
Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 11 11, 10:11)
<p>Sian Vienišiu diena. Kristij, sveikinu! </p>

O..as turiu savo diena biggrin.gif Aciu...
Atsakyti

Nu tavo suvokimax kas yra sveika,truputį gal.platesnis🤣

Tikėjausi tokio komentaro :D

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 11 11, 10:25)
<p>Taip, tai familiarumas, seniokiskas lipsnumas ir tiek. </p>

nu ne...biski ten jau too much...
Atsakyti

kristij, 11 Lap 2020 - 12:05, parašė: nu ne...biski ten jau too much...
Gal ten kartą tą veiksmą padarė,o montažas padaugino.dabar daug ką galima padaryt su šiuolaikinėm technologijom. Kursuose buvau,tai ten rodė kalbantį Obamą ir du atskiri tekstai.vienas teisingas,kitas ne.ir nesuprasi,kuris teisingas,kuris melas. Ir daug ten visko.
Atsakyti

taip..padirbt viska galima...Tiesiog dabar kalbu, kad tai, kas video matosi, nebera jau seno zmogaus lipsnumas, kaip sako Seli..jau ten biski per daug...

Atsakyti

kristij, 11 Lap 2020 - 12:34, parašė: taip..padirbt viska galima...Tiesiog dabar kalbu, kad tai, kas video matosi, nebera jau seno zmogaus lipsnumas, kaip sako Seli..jau ten biski per daug...
Man rodos ten iš vieno kokio prisilietimo,padaryti 5. O ir jei būtų kas daugiau,tai būtų išviešinta per visus galus.o jis ir ne kvailys,nesiglaustytų taip smarkiai,žinodamas koks jis garsus ir kaip tai galima išverst.
Atsakyti

Pažiūrėjau tai tikrai kažkaip nelabai, visas apčiupinėja, rankas ant liemens deda, atrodo kažkaip iškrypėliškai. 

Atsakyti