Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

*** Sėlija, 13 Lap 2020 - 15:01, parašė: Trecio pasaulinio ir pas mus nebebutu. Kazkas nutruktu mano viduje. Bet gyventume toliau.
Būtent,nutrūktų. Aš gal ir gyvenčiau.dėl patogumo,vaikų,namų ir tt,bet viskas,tų santykių nebebūtų.ir jie neatsistatytų .

Kaip sudužęs ąsotis.galima suklikuot ,gert ,bet matosi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 13 lapkričio 2020 - 15:05

Tai vat todėl ir sakiau kažkada, kad Amadėjos vyrui labai pasisekė. Jis galės būt vedęs ir savo fantazijas įgyvendint įtraukiant ir Amadėją. 

Ir Amadėja nebuvo tokių pažiūrų iki jo. Jis pasidarbavo tuo klausimu. Šioj vietoj irgi jam pasisekė. Nes kita tai jam kiaušus nurautų.

Nesakau, kad pvz maniškis nenori prostitutės. Gal ir nori. Ir ne vienos. Bet visokias va tokias fantazijas, tai norėčiau, kad jis pasiliktų sau. Ir sprendžia savo mintyse, kuo baigsis, jei jis jas įgyvendins, o aš sužinosiu.

O Amadėjos vyras puikiai išsiaiškina viską, mato tam toleranciją, gal net Amadėjos poreikį savo mintis jam reikšti žodžiu. Tai ko ne bledavot? Ar neprašyti sudalyvauti ir jai tame... Pačiam net jos vardu flirtuot su kitais...

Žodžiu, kiekvienam savo gyvenimas, jei abiem gerai, tai gerai. Ir kad ženijasi, tai čia super. Gerai, kad nelauks ilgai. Apsigalvotų dar.

Atsakyti

as su savo charakteriu darau isvada, kad suzinau ir geriau skirtis,nes vis tiek uzesiu negyvai su prikaisiojimais ir vis tiek skirtis reiks :D

Atsakyti

Tai va,kad pgl savo suvokimą ir patirtį priimam pasaulį.va,jai tai normalu. Man tai būtų nenormalu,aš esu žmona,mama,partnerė ,mylimoji,bet ne gerumo ir atleidimo deivė.

Netikiu kad skirtumeisi dėl vyro neištikimybes. Atleistum

Atsakyti

Netikiu kad skirtumeisi dėl vyro neištikimybes. Atleistum

nesiskirti ir atleisti du skirtingi dalykai :) Ka Intemora ir rase..gyventu del vaiku, patogumo..etc..bet santykiu nebebutu...

Atsakyti

Fantazijos tai ne jokia ne neistikimybe. 

Atsakyti

Aš irgi nesiskirčiau dėl saviškio neištikimybės. Nežinau, kaip būtų. Bet nepulčiau skirtis. Kažkaip bandyčiau kalbėti, aiškintis, klausinėti.... ir žiūrėtume abu, ką darom.

Atsakyti

nesiskirti ir atleisti du skirtingi dalykai :) Ka Intemora ir rase..gyventu del vaiku, patogumo..etc..bet santykiu nebebutu...
Paverktu pagedetu ir atleistu. Santykiai būtų kažkiek kitokie aišku, bet tikrai ne kaip kaimynų 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 13 lapkričio 2020 - 15:12

tai manau ne viena nepultu daiktu krautis ar sukraut...bet vat su atleidimu jau kitas klausimas. As neatleisciau...

Atsakyti

GAILE*, 13 Lap 2020 - 15:07, parašė: Netikiu kad skirtumeisi dėl vyro neištikimybes. Atleistum
Tai ir parašiau.

Tik širdyje giliai ne.ir lada nors tai išlystų.

Atsakyti

Fantazijos tai ne jokia ne neistikimybe. 

Taip. Gi ir mes kažką sufantazuojam, ar susapnuojam. Nu tai ką čia bepadarysi 😄

Atsakyti

Fėja*, 13 Lap 2020 - 15:06, parašė: Tai vat todėl ir sakiau kažkada, kad Amadėjos vyrui labai pasisekė. Jis galės būt vedęs ir savo fantazijas įgyvendint įtraukiant ir Amadėją. Ir Amadėja nebuvo tokių pažiūrų iki jo. Jis pasidarbavo tuo klausimu. Šioj vietoj irgi jam pasisekė. Nes kita tai jam kiaušus nurautų. Nesakau, kad pvz maniškis nenori prostitutės. Gal ir nori. Ir ne vienos. Bet visokias va tokias fantazijas, tai norėčiau, kad jis pasiliktų sau. Ir sprendžia savo mintyse, kuo baigsis, jei jis jas įgyvendins, o aš sužinosiu. O Amadėjos vyras puikiai išsiaiškina viską, mato tam toleranciją, gal net Amadėjos poreikį savo mintis jam reikšti žodžiu. Tai ko ne bledavot? Ar neprašyti sudalyvauti ir jai tame... Pačiam net jos vardu flirtuot su kitais... Žodžiu, kiekvienam savo gyvenimas, jei abiem gerai, tai gerai. Ir kad ženijasi, tai čia super. Gerai, kad nelauks ilgai. Apsigalvotų dar.
Būtent,iš pradžių atsargios kalbos,"nuoširdumas",dabar jau pereinama į kitą lygį.
Atsakyti