Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu, Gailes vyras tai buvo savo zmonai su Gaile neistikimas, todel jos vyro istikimu pavadint negslima. O jei jos neistikimas, tai visi neistikimi :D​ 

Žinok, nesiskaito.  :lol:​  

Atsakyti

Fėja*, 13 Lap 2020 - 15:14, parašė: Taip. Gi ir mes kažką sufantazuojam, ar susapnuojam. Nu tai ką čia bepadarysi 😄
Nu taip,būna,būna. Bet aš tik apie Mikutavičių ir dar vieną kitą aktorių.😁🙈
Atsakyti

GAILE*, 13 Lap 2020 - 15:11, parašė: Paverktu pagedetu ir atleistu. Santykiai būtų kažkiek kitokie aišku, bet tikrai ne kaip kaimynų
Ką reiškia atleisčiau.to negalima užsakyt,arba atleidi arba ne.neatleisčiau,bet gyvenčiau .turbūt.
Atsakyti

Klausyk, Gaile, palikai vyra viena ilgam namie, kas dabar bus, gi gali kokia sesele uzlauzt :D​ 

Atsakyti

tai manau ne viena nepultu daiktu krautis ar sukraut...bet vat su atleidimu jau kitas klausimas. As neatleisciau...

Aš tai nežinau, ar atleisčiau, ar ne. Linkstu į tai, kad neatleisčiau.

Bet kad sukurpčiau kokį keršto planą, tai neabejoju. Ne neištikimybę, man per žema būtų elgtis taip kaip neištikimautojas.

Atsakyti

Klausyk, Gaile, palikai vyra viena ilgam namie, kas dabar bus, gi gali kokia sesele uzlauzt :D 

Nu jei norės tai uzlaus ir taip. Bet kada.

Atsakyti

Aš tai nežinau, ar atleisčiau, ar ne. Linkstu į tai, kad neatleisčiau.

Bet kad sukurpčiau kokį keršto planą, tai neabejoju. Ne neištikimybę, man per žema būtų elgtis taip kaip neištikimautojas.

Pvz kokį kerštą? 😀

Atsakyti

Pinotija, 13 Lap 2020 - 15:20, parašė: Aš tai nežinau, ar atleisčiau, ar ne. Linkstu į tai, kad neatleisčiau. Bet kad sukurpčiau kokį keršto planą, tai neabejoju. Ne neištikimybę, man per žema būtų elgtis taip kaip neištikimautojas.
Man irgi atrodo,kad pats blogiausias kerštas neištikimybė.kažkaip vaikiška ir impulsyvu. Kažką čia subtiliau reiktų🤔
Atsakyti

Klausyk, Gaile, palikai vyra viena ilgam namie, kas dabar bus, gi gali kokia sesele uzlauzt :D​ 

Dabar jiems ne tas rūpi. Va, kai bus visi bus paskiepyti nuo covid..

nežinau, gal išprotėjau, žvengiu garsiai kaip durna darbe prie kompo... :D​ 

Atsakyti

Tuo metu jokio kersto nesinori. Praejus skausmui, galima ir pakerstauti.Tikrai sugalvociau, kaip. 

Atsakyti

Pvz kokį kerštą? 😀

Na, kad ir kokią finansinę operaciją atlikčiau, ar kažką panašiai.. :)​ 

Atsakyti

Pinotija, 13 Lap 2020 - 15:24, parašė: Dabar jiems ne tas rūpi. Va, kai bus visi bus paskiepyti nuo covid.. nežinau, gal išprotėjau, žvengiu garsiai kaip durna darbe prie kompo... :D
Ir ką mrs darytumėm vienos be kitų🤩
Atsakyti