Tiesa sakant, idarytos paprikos man isvis siaipsau. Su balandeliais ner ko lygint.
Man jau vaikysteje isijunge tokiu seimininkuciu naikinimo programa. Nors teko dar pries kokius 7 metus tokiu sutikti. Bet kazkaip nebepuoliau ,turbut jau buvau pasenus.

Tiesa sakant, idarytos paprikos man isvis siaipsau. Su balandeliais ner ko lygint.
Man ir, bet aš nelabai paprikas mėgstu
Jo lietuviska iskrypeliu seimininkuciu meniu prisiminus- idarytos vistos,lydekos,cukinijos .Ir dar reikia kuo reiksmingesni veida bei tona nustatyt-kaip tai be lydekos? As tai jau ne, pas mane ir cepelinai ir balandeliai ir idaryta vista. Svarbu teisingai save kankinti . Uzkulnis apie tai gerai raso.
Man jau vaikysteje isijunge tokiu seimininkuciu naikinimo programa. Nors teko dar pries kokius 7 metus tokiu sutikti. Bet kazkaip nebepuoliau ,turbut jau buvau pasenus.
Tos cukinijos itin patogiai man pasigamina. Tai joks kankinimasis o ir pakeitimas, kitas pavidalas.
Nes šiaip dažnai troskiniai ir sriubos būna
Tos cukinijos tikrai nėra kažkas sudėtingo, aš visokių nesamonių prisigalvoju kur tikrai daugiau vargt tenka. Tik kad man skaniau būtų troškinys, mėgstu aš juos, o ir dar šiek tiek greičiau ir mažiau nešvarių indų 😄
Jo jo, visas lietuviskas paveldas yra sudu sudas, o va bulgariskas.. ojojoj... Alta jei galetu, tai ta Lietuva isvis nuo gaublio nusluotu.
Idaryta lydeka yr ziauriai skanu.
Jaja, vidurzemio jura yr stebuklu stebuklas.. visa kita raus...
nu kai isgirstu Vidurzemio juros regiono virtuve, tai man mintyse stoja vaizdas juros gerybiu, makaronu, paellos, surio, vyno. Juk tas labai skanu


nu kai isgirstu Vidurzemio juros regiono virtuve, tai man mintyse stoja vaizdas juros gerybiu, makaronu, paellos, surio, vyno. Juk tas labai skanu
Tik nesu tikra, ar teisingi vaizdiniai stoja
Tai kiekviena tauta gamina skanius valgius. Tai neturi sumenkint kitu saliu maisto.