Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš kepdavau ir su žaliu faršu tas cukinijas. Nu tai kaip balandėliai beveik gaunas. 

Aš su žaliu tas kur dabar ant spintelės gal bandysiu kada

Atsakyti

Pradejau sveikt, jei neatkrisiu. Gerkles nebeskauda, tik atkosciu. 

Tai tokia ir ta mano liga. Kaip visada. 

Atsakyti

Nu tai aišku.net neabe ojau.nes tik šioks toks gerklės skausmas,tai tikrai dar ne corinos požymis.

Kažkas turi būt dar.

Atsakyti

Nebūtinai turi būt visi žinomi simptomai, kai kurie serga ir net neįtaria, kelis tokius pvz žinau, kai nuvyko į ligoninę dėl visai kitko, aišku vis tiek darė kovid testus ir buvo teigiami. 

Aišku labai dažnai kiek visur skaitau tai dingsta skonis, uoslė. Tai jei šitai nutinka jau gali būt beveik tikras, kad kovidas. 

Atsakyti

Aš rytais pradedu užuosti po kokios valandos, man visada taip. Turiu alerginę slogą.

O kartą uoslė buvo dingus kelioms dienoms. Dabartiniu metu visada su nerimu keliuosi, o jei ims ir neatsiras, tai nežinosiu, ką galvot.

Atsakyti

Aš rytais pradedu užuosti po kokios valandos, man visada taip. Turiu alerginę slogą.

O kartą uoslė buvo dingus kelioms dienoms. Dabartiniu metu visada su nerimu keliuosi, o jei ims ir neatsiras, tai nežinosiu, ką galvot.

Mama klausia vakar manes:o skoni jauti? Jooo, sakau, ypac saldumynu tai laaabai net  jauciu.  :D​ 

Atsakyti

Pamatysit,nebus Selijai covido.

Atsakyti

Tai neatitinka simptomai. Tikriausiai nebus

Atsakyti
Mona ,kas tave su tom cukinijom isprievartavo? O buvo labai baisu?
Sorry ,negaliu susilaikyt. A , tu selijos vardo gero namu ukio pakraipos ir mokyklos studente biggrin.gif
Atsakyti

O tau tik pasikandziot, iskart rytas sviesesnis patampa, ane?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Mona ,kas tave su tom cukinijom isprievartavo? O buvo labai baisu?
Sorry ,negaliu susilaikyt. A , tu selijos vardo gero namu ukio pakraipos ir mokyklos studente biggrin.gif

Niekas neprievartavo, mb namie buvo, tai turėjau laiko ilgiau pasiterliot virtuvėj 😌 o man jos visad atrodė gražiai ir skaniai. Dabar jau sakyčiau tik gražiai 😄

Ir ne, baisu nebuvo, sunku nebuvo, bet kaip ir su įdarytom paprikom, rezultatas neatitiko lūkesčių 🙄😬 bet čia turbūt nėra ko stebėtis, kažkada neseniai pamenu rašei, kad man neįmanoma įtikt, tai va, ir pati su savo ruoštu maistu sau neįtinku  :rolleyes:  :D 

Atsakyti

Niekas neprievartavo, mb namie buvo, tai turėjau laiko ilgiau pasiterliot virtuvėj 😌 o man jos visad atrodė gražiai ir skaniai. Dabar jau sakyčiau tik gražiai 😄

Ir ne, baisu nebuvo, sunku nebuvo, bet kaip ir su įdarytom paprikom, rezultatas neatitiko lūkesčių 🙄😬 bet čia turbūt nėra ko stebėtis, kažkada neseniai pamenu rašei, kad man neįmanoma įtikt, tai va, ir pati su savo ruoštu maistu sau neįtinku  :rolleyes:  :D

Na, truputį netaip darei. Teisingai pagaminus tikrai labai skanu :)

Atsakyti