Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu davai ,apginkit pavelda, paveldetojos. Jus gi esat visko lietuvisko paveldetojos , gynejos ir puoseletojos. Negaliu sulaukt.

o tu savo lizdo terseja ir apšikeja. 

Atsakyti

koks tas Vidurzemio juros metodas?
Pvz keptos tempuroje. Ir valgyt su tsadziki padažu 

Arba šiaip su prieskoniais  apkeptos kaip garnyras. 

Na aš paantrinsiu mona ir altai, kad neskanu jos įdarytos faršu 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAILE*: 18 lapkričio 2020 - 10:58

As troskiniu isvis nelabai. Kaip ir kotletu. Geriausia yr mesos gabalas. 

Atsakyti

Tiesa sakant, idarytos paprikos man isvis siaipsau. Su balandeliais ner ko lygint. 

Paprikos skanu įdarytos mozarela ir pomidorais, o ne faršu 

Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2020 11 18, 10:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72738262" data-time="1605688722"><div><p>koks tas Vidurzemio juros metodas?</p></div></blockquote><p>Pvz keptos tempuroje. Ir valgyt su tsadziki padažu </p><p>Arba šiaip su priekiniais apkeptos kaip garnyras. </p><p>Na aš paantrinsiu mona ir altai, kas neskanu jos įdarytos faršu </p>

nenoriu pasirodyt atsilikus...bet kas tai per dalykai biggrin.gif Ir kas yra apkeptas priekinis smile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 18 lapkričio 2020 - 10:56

As troskiniu isvis nelabai. Kaip ir kotletu. Geriausia yr mesos gabalas. 

Nu skonis draugų neturi. Man keptas mėsos gabalas skanu kartą per savaitę. 

Atsakyti

nenoriu pasirodyt atsilikus...bet kas tai per dalykai biggrin.gifIr kas yra apkeptas priekinis smile.gif?

Pagooglink. Arba gali į Graikiją nuvaryt 🤣

Atsakyti

Tai viskas skanu karta - du per savaite. Todel ir gaminam ivairiai. 

Atsakyti
QUOTE(kristij @ 2020 11 18, 10:56)
nenoriu pasirodyt atsilikus...bet kas tai per dalykai biggrin.gif Ir kas yra apkeptas priekinis smile.gif ?

Ai..jau paguglinau...ta padaza zinau..bet man jis toks beskonis...gal pas mus jo nemoka daryt. O tempura, raso, japoniskas valgis.
Atsakyti

Tai viskas skanu karta - du per savaite. Todel ir gaminam ivairiai. 

Na tarkim troškinius, makaronus, ryžius, daržovių patiekalus galiu dažniau valgyt. Keptos mėsos nenoriu 

Atsakyti
Tempura yra gruzdinta tesloje o tzadziki - agurkai su grietine.
Atsakyti

Ir niekam nereikia nieko ginti. Gamina visi tai, kas kam skanu. Svarbiausia nesikt kitiems i lizda.Ir i savo tuolab. 

O tai jau perdaug tu atsiverteliu ir apsisvieteliu atsirado. 

Atsakyti