Niekada nemokėjau skanios baltos mišrainės pagaminti, nesuprantu, kodėl. Viską darau kaip įprasta, bet kitų vis tiek skaniau.
Druska ir pipirai turbūt... paklausiu dar.
Ok, nes aš ryt planuoju. Šiand.lašiša.
Mb mėgsta skanų maistą, o aš noriu, kad jam patiktų
Patarčiau pamaišyt pilkas su terakotos spalvos. Pažėk kokus pavyzdžius, baisiai gerai, niekas nesimato. Mes su tom tamsiai pilkom gyvenam, bet planuojam kada nors keisti, o va kaimynas kaip pasidarė pamarginęs, tai nesitikėjau kaip gali būti gražu.
Ok. Reik kur pažiūrėt. O kaip būtent pamarginta? Mažum galėtum nufotkint kada?
Kas susigert? As apskritai majoneza imakaluoju, tik kai valgau, ir tik i ta kieki, kuri valgau

Nes majonezas dingsta
Ok, nes aš ryt planuoju. Šiand.lašiša. Mb mėgsta skanų maistą, o aš noriu, kad jam patiktųKokių youtubų pažiūrėk, kaip ją kepa. MB tai mokos iš ten. (Aš tai mamos ir bAbos patiekalus gaminu


Dabar pagalvojau, jei tik keptuvėj, tai jaučiu nlb, reiktų keptuvėj ją tadu aukštoj temperatūroj staigiai apkept (būtų daaaug dūmų, bet gartraukis gal ištrauktų) ir kišt orkaitėn trumpam. Man tai anties krūtinėlė turi būti viduj rausva. Kaip ir lašiša... O prie anties krūtinėlės koks obuolys keptas, ar kriaušė kokia tai blanširuota (nžn, kaip teisingai išsireikšt... ale jūs nemanykit, kad aš taip darau, aš čia tik šiaip svajoju )
Na obuolio reik ar bent bruknių su krisušėm kažkur turi būt....
Ok. Reik kur pažiūrėt. O kaip būtent pamarginta? Mažum galėtum nufotkint kada?
Per tvoros plyšį kada pabandysiu.
Per tvoros plyšį kada pabandysiu.
Dėkui, nes lb.aktualu
Nupirktų man,mygom gautų ką nors skanaus .
Tik,kad aš pati juoss perkuosi.🤣