Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Niekada nemokėjau skanios baltos mišrainės pagaminti, nesuprantu, kodėl. Viską darau kaip įprasta, bet kitų vis tiek skaniau.

Atsakyti

Druska ir pipirai turbūt... paklausiu dar.

Ok, nes aš ryt planuoju. Šiand.lašiša.

Mb mėgsta skanų maistą, o aš noriu, kad jam patiktų :)

Atsakyti

Patarčiau pamaišyt pilkas su terakotos spalvos. Pažėk kokus pavyzdžius, baisiai gerai, niekas nesimato. Mes su tom tamsiai pilkom gyvenam, bet planuojam kada nors keisti, o va kaimynas kaip pasidarė pamarginęs, tai nesitikėjau kaip gali būti gražu.

Ok. Reik kur pažiūrėt. O kaip būtent pamarginta? Mažum galėtum nufotkint kada?  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 11 20, 14:46)
<p>Pjaustyk dabar. Misraine turi susigerti. </p>

Kas susigert? As apskritai majoneza imakaluoju, tik kai valgau, ir tik i ta kieki, kuri valgau smile.gif
Atsakyti

Nes majonezas dingsta :D

Atsakyti

Ok, nes aš ryt planuoju. Šiand.lašiša. Mb mėgsta skanų maistą, o aš noriu, kad jam patiktų :)
Kokių youtubų pažiūrėk, kaip ją kepa. MB tai mokos iš ten. (Aš tai mamos ir bAbos patiekalus gaminu  :ax:  :D  )

Dabar pagalvojau, jei tik keptuvėj, tai jaučiu nlb, reiktų  keptuvėj ją tadu aukštoj temperatūroj staigiai apkept (būtų daaaug dūmų, bet gartraukis gal ištrauktų) ir kišt orkaitėn trumpam. Man tai anties krūtinėlė turi būti viduj rausva. Kaip ir lašiša... O prie anties krūtinėlės koks obuolys keptas, ar kriaušė kokia tai blanširuota (nžn, kaip teisingai išsireikšt... ale jūs nemanykit, kad aš taip darau, aš čia tik šiaip svajoju  :B​ )

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 20 lapkričio 2020 - 15:20

Na obuolio reik ar bent bruknių su krisušėm kažkur turi būt....

Atsakyti
O tai kokia cia proga princui charmlesui tokie karaliski pietus? Man tai su astriu spanguoliu padazu skanu ,tas padazas tai gravy,spanguoles ir chili. Su kuminu jau labai prasmatnu. Ir sviestinga bulviu kose.
Atsakyti

Ok. Reik kur pažiūrėt. O kaip būtent pamarginta? Mažum galėtum nufotkint kada?  :4u:

Per tvoros plyšį kada pabandysiu. :)​ 

Atsakyti

Per tvoros plyšį kada pabandysiu. :)​ 

Dėkui, nes lb.aktualu

Atsakyti

O tai kokia cia proga princui charmlesui tokie karaliski pietus? Man tai su astriu spanguoliu padazu skanu ,tas padazas tai gravy,spanguoles ir chili. Su kuminu jau labai prasmatnu. Ir sviestinga bulviu kose.

Taigi dėkingumas už pasipiršima 😀. Dar gal kad batus nupirko.

Atsakyti

Nupirktų man,mygom gautų ką nors skanaus .

Tik,kad aš pati juoss perkuosi.🤣

Atsakyti