Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Taigi dėkingumas už pasipiršima 😀. Dar gal kad batus nupirko.

Šiaip afigienai gerai jaučiuosi. 

Atsakyti

Amadėja*, 20 Lap 2020 - 14:59, parašė: Ok, nes aš ryt planuoju. Šiand.lašiša. Mb mėgsta skanų maistą, o aš noriu, kad jam patiktų :)

Kas gi ji nemėgsta.Visi.

Atsakyti

Nesamone. Neskani ji buna, kai iskart sumaisai. Visada bent pries pora val. sumaisau. O tai valgai, ir jauti atskirai bulves skoni. 

ACitiko stebuklas. Atsiguliau i lova su sune po darbo pagulet. Ir uzmigau! Vidury dienos! Ner taip buve gyvenume.... 

Atsakyti

Nesamone. Neskani ji buna, kai iskart sumaisai. Visada bent pries pora val. sumaisau. O tai valgai, ir jauti atskirai bulves skoni. 

ACitiko stebuklas. Atsiguliau i lova su sune po darbo pagulet. Ir uzmigau! Vidury dienos! Ner taip buve gyvenume.... 

Nu kelios valandos tai gal ok, bet kai pastovi ilgiau tai pavandenija ta užmaišyta mišrainė.

Aš irgi stengiuosi užsimaišyt tam kartui.

Atsakyti

Ner pavandenijus gyvenime. Tai negailekit to majonezo, ir ne koki skystimeli pilkit, o gera, tirsta majoneza. 

Atsakyti

Ner pavandenijus gyvenime. Tai negailekit to majonezo, ir ne koki skystimeli pilkit, o gera, tirsta majoneza. 

Jojo, majonezas labai svarbu. Turi riebus būt. Ir reik žirnelius gerai nusunkt.

Atsakyti

Suvalkijoj pasnigo siandien. 

Atsakyti

Suvalkijoj pasnigo siandien. 

Palangoj šlapdriba buvo kokias 10 min

Atsakyti

Nu tai kokius majonezus  naudojat? 🤔☺

Aš visad naudodavau Vilniaus, bet kažkaip neplanuotai jau koks pusmetis perėjau prie hellmann's. Ir naudoju tuos paprastus, be jokių priedų. 

Šiaio baltos mišrainės dar net nesu darius su šituo majonezu, pažiūrėsiu kaip gausis 🙂

Atsakyti

Nu tai kokius majonezus  naudojat? 🤔☺

Aš visad naudodavau Vilniaus, bet kažkaip neplanuotai jau koks pusmetis perėjau prie hellmann's. Ir naudoju tuos paprastus, be jokių priedų. 

Šiaio baltos mišrainės dar net nesu darius su šituo majonezu, pažiūrėsiu kaip gausis 🙂

Balta man lb.skani su tuo kėdainių baltai mišrainei

Atsakyti

Balta man lb.skani su tuo kėdainių baltai mišrainei

Neteko ragaut. Išvis aš jei randu, kas skanu man, tai ir nebeekperimentuoju 😆

Ai dar, ar dedat į baltą mišrainę svogūno? Mano mama nededa, tai aš irgi ne, bet man atrodo, kad yra kas deda.

Atsakyti

Neteko ragaut. Išvis aš jei randu, kas skanu man, tai ir nebeekperimentuoju 😆

Ai dar, ar dedat į baltą mišrainę svogūno? Mano mama nededa, tai aš irgi ne, bet man atrodo, kad yra kas deda.

Aš dedu, man skaniau

Atsakyti