Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš dedu, man skaniau

Man atrodo, kad mano močiutė dėdavo, nes pamenu tokį kitokį skonį. Tada nesupratau, kas ten kitaip, bet dabar galvoju, kad svogūnas tą skonį duodavo 😁

Atsakyti

Dedu helmana, va, svoguna smulkiai ipjaustau pries pat valgyma. 

Dedu daug pipiru dar. Megstu sodru skoni. Zirneliu irgi daug varau. 

Atsakyti

Balta mišrainė visokia skani.čia šventa.pamaišyta,pastovėjus ir parūgus, jei nedaug.😁

Atsakyti

Aš tik dešros nededu. Visa kita dedu. Majonezas arba helmans arba remoulade. Jokių lietuvišku nemėgstu. 

Atsakyti

desros ir as ne. 

Atsakyti

Deduuuu...🤩♥️💃

Atsakyti

Į standartinę balta jokių dešrų, bet su gera šlapianka irgi ok.

Atsakyti

Amadėja*, 20 Lap 2020 - 18:58, parašė: Į standartinę balta jokių dešrų, bet su gera šlapianka irgi ok.
Šlapiankę .tik šlapiankę.krekenavos.90proc mėsos.Geresnės nežinau.😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 lapkričio 2020 - 19:01

Šlapiankę .tik šlapiankę.krekenavos.90proc mėsos.Geresnės nežinau.😁

Ta gera

Atsakyti

Niekad pas mus giminėj nieks dešros nedėdavo. Bet žinau maximoj būna kelių rūšių, tai viena būna su dešra ar kažkokiu kumpeliu, o kita be. Bet tos maximinės tai jau tikrai fui veu, seniau kažkaip dar valgydavau. Būdavo kokie baliukai jaunystėj, tai prisipirkdavom tų mišrainių 🙈🙊

Atsakyti

LavinaX, 20 Lap 2020 - 19:05, parašė: Niekad pas mus giminėj nieks dešros nedėdavo. Bet žinau maximoj būna kelių rūšių, tai viena būna su dešra ar kažkokiu kumpeliu, o kita be. Bet tos maximinės tai jau tikrai fui veu, seniau kažkaip dar valgydavau. Būdavo kokie baliukai jaunystėj, tai prisipirkdavom tų mišrainių 🙈🙊
Man ir dabar užplaukia .Kartais,tai sau nusiperku kokį induką.vis geriau nei nieko.🤩
Atsakyti

Ir pas mus niekas nededavo. O maximines misraines nesu net ragavus nei vienos. 

Atsakyti