Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jo šeima yra ne tavo problema. O vaikui leisk neit pas tėvą, jei bijo 
Negaliu. Taip pažeisčiau sutartį. Aš stengiuos teisiškai teisingai elgtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 lapkričio 2020 - 19:26

Negaliu. Taip pažeisčiau sutartį

Nu ir kas? Tau svarbiau vaiko ramybė ir negąsdinimas ar kažkokia sutartis? Aukoji, leidi traumuoti vaiką dėl sutarties? Tai lauk tada to ką papasakojau apie paauglystę 

Atsakyti

O tai ilgai žada taisyt?

Apie 2 savaites sakė. 

Atsakyti

Mergos, ****** Amadejai, ka mes cia rasom.Ji teisi ir viskas. Nu ir tegul daro, kaip nori, tik paskui neverkia cia. 

Atsakyti

Apie 2 savaites sakė. 

Ką taip ilgai....

Atsakyti

Mergos, ****** Amadejai, ka mes cia rasom.Ji teisi ir viskas. Nu ir tegul daro, kaip nori, tik paskui neverkia cia. 

Ir dar, kas durniausia, kad rašom fainai moterai, o ne kokiai gnydai. Bet kuriuo atveju, linkiu, kad ji po to ir neverktų.

Atsakyti

Tai jau tikrai. Man jau ir nervas ir juokas ima 😀. Nu negi gali žmogus būt ant tiek atsitrenkus į pušį. Ant tiek ignoruot akivaizdžius dalykus. Ant tiek nesimokyt iš savo klaidų. Lipt ir Lipt ant to nelaimingo grėblio. Bet jau turbūt nebereikia stebėtis. Pandemija ir komentarai Delfi dar ne tiek atskleide apie žmones 

Atsakyti

Nu aš gi neklausiau ką man daryt. Aš apie tą suvestinę klausiau.  Ir ačiū, kilo gerų minčių.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 21 lapkričio 2020 - 19:37

Ir dar, kas durniausia, kad rašom fainai moterai, o ne kokiai gnydai. Bet kuriuo atveju, linkiu, kad ji po to ir neverktų.

Neverks. Reziumuos kad vaikas atsigime į tėvą ir išsižades ko. Čia kai bus kokiu 16os

Atsakyti

Skirtumas būtų 2000€+ amadejos naudai 

Čia tai jau nė kalbos nėr.... Ir lyg tai ne 2000, kad lyg daugiau... na, gal nepamenu, nesigilinsiu....

Ir nevertina tos dovanos jis iš vis. Ne veltui jis taip išsidirbinėja, ryškiai jis nemano ir kad alimentus reik mokėt.

Atsakyti

Neverks. Reziumuos kad vaikas atsigime į tėvą ir išsižades ko. Čia kai bus kokiu 16os

O kaip bendravimo su ex atsisakys? Nėr, turbūt, tokios jėgos, kad atmuštų. 

Nu, jomajo, tie komunalinio ūkio ar daugianarės šeimos sindromai man nesuprantami. Ir nesvarbu, kad jie būtų "labai faini žmonės"...

Atsakyti

Durna ir baznycioj musa... sorry, Amadeja... 

Atsakyti