Iš ryto gert nesveika,Alta.
Aš _amadėjos gyvenimas.pyragai ir lyderiai.
Nu jo.
Uoj, kaimynu pyragai....
*** Sėlija, 22 Lap 2020 - 10:13, parašė: Uoj, kaimynu pyragai....Gal tu man paaiškink mintį? Aš_Amadėja_pyragai_kaimynai_lyderiai?
QUOTE(*** Sėlija @ 2020 11 22, 10:13)
Siaip jau nieks ir nesake ,kad cia apie jus. Bet kazkodel manau ,kad amadeja visai ir pritaptu ,prie tokios visuomenes. Prie prestizines pyragu visuomenes. Tik kad netemptu jos zemyn ir neskatintu jos tamsiosios puses. Nes ji turi ir pakankama sviesiaja.
Tai kuo čia aš dėta.skaitau skaitau .intemora_pyragai.kaimynai. Ką man su tuo daryt?
QUOTE(Intemora @ 2020 11 22, 10:54)
<p>Tai kuo čia aš dėta.skaitau skaitau .intemora_pyragai.kaimynai. Ką man su tuo daryt?</p>
Tavo pyragai turbut butu smurtas kaimynu atzvilgiu , bet amadejos tamsiuju pusiu skatinti neturetum.
Acqua Alta, 22 Lap 2020 - 10:59, parašė: Tavo pyragai turbut butu smurtas kaimynu atzvilgiu , bet amadejos tamsiuju pusiu skatinti neturetum.Tu rimtai geri.tai aš dar ir smurtauju ir skatinu ,gal dar prašausi į lovą. 🙈 Su pyragu.
06:45 val. prasideda Mėnulio priešpilnio fazė.
Tu rimtai geri.tai aš dar ir smurtauju ir skatinu ,gal dar prašausi į lovą. 🙈 Su pyragu.
Kaip trečia, o pyragas turi būti su daug grietinėlės.
Pinotija, 22 Lap 2020 - 11:29, parašė:Manau,kad iš viso jei ne aš,amadėjai nekiltų tokių minčių,čia mano juoda siela atveria tas fantazijas.bet nieko,aš pyrago atsinešiu.Kaip trečia, o pyragas turi būti su daug grietinėlės.