Madam pareis veliau, 26 Lap 2020 - 14:33, parašė: Va va, viskas politika, nors Intemora niekaip neaugebėtų paaiškint tos politikos.Tu vėl sugebi išsižiot ne vietoj ir ne laiku.
Pas mane daugiau tokių.kartais net jaučiuosi balta varna.Mano tėvai rimtai žiūri, brolis irgi. Draugai kiek pažįstuų irgi. Per n laiko svečiuose buvo tik mb puskė ir dar 1 pažįstamas. Patys niekur nebuvom ne darbų ar shopingo reikalais apart to karto pirtelėj. Aj dar pas brolį kartą buvau, bet irgi su reikalais.
Niekur neinu,tik dirbu dirbu dirbu.viską sutvarkyt ir nesuklyst yra sunkiau nei darbe.
Amadėja*, 26 Lap 2020 - 16:00, parašė: Mano tėvai rimtai žiūri, brolis irgi. Draugai kiek pažįstuų irgi. Per n laiko svečiuose buvo tik mb puskė ir dar 1 pažįstamas. Patys niekur nebuvom ne darbų ar shopingo reikalais apart to karto pirtelėj. Aj dar pas brolį kartą buvau, bet irgi su reikalais.Pas mane daug kas nori atvažiuot,susitikt,pabaliavot,.nes jie neserga ir sirgt nesiruošia!
Pas mane daug kas nori atvažiuot,susitikt,pabaliavot,.nes jie neserga ir sirgt nesiruošia!
Labai keista...nuoširdžiai
Amadėja*, 26 Lap 2020 - 16:08, parašė: Labai keista...nuoširdžiaiNu aš nenoriu čia vardint kas.bet yra tokių. Maždaug žvengia iš tų kaukių.vienkartinė_daugkartinė, kol nesuplyšta.ir tuo didžiuojasi.nu čia pvz.
Amadėja*, 26 Lap 2020 - 16:08, parašė: Labai keista...nuoširdžiaiNu taigi namo dar nematė.kaip gi čia.
Nu aš nenoriu čia vardint kas.bet yra tokių. Maždaug žvengia iš tų kaukių.vienkartinė_daugkartinė kol nesuplyšta.ir tuo didžiuojasi.nu čia pvz.
Nu keista. Tai ir dūsta su tom purvinom kaukėm.
Aj, dėl kaukių tai brolienė rado, kad su invaludo pažymėjimu galima nedėvėt. Tai kai su vaiku vaikštosi kur žmonių nėra, tai sakė nusiims.
Nu taigi namo dar nematė.kaip gi čia.
Aaaaa... supratau
QUOTE(Intemora @ 2020 11 26, 16:12)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Amadėja*" data-cid="72742373" data-time="1606399702">Amadėja*, 26 Lap 2020 - 16:08, parašė: Labai keista...nuoširdžiai</blockquote> Nu aš nenoriu čia vardint kas.bet yra tokių. Maždaug žvengia iš tų kaukių.vienkartinė_daugkartinė, kol nesuplyšta.ir tuo didžiuojasi.nu čia pvz.
stiliumi...suluzo tas metaliukas vienkartinej kaukej..kazi galima ji patvarkyt kaip nors

Siaip korona ir yra ala gripas. Irgi virusas. Tik agresyvesnis ir mums dar nezinomas, todel neturim vaistu ir imuniteto. Turbut ir eilinis gripas taip savo gyvenimeli pradejo..kol tapo iprastas, gydomas ir daznai nebaisus. Kazkada ir korona tokia bus.
stiliumi...suluzo tas metaliukas vienkartinej kaukej..kazi galima ji patvarkyt kaip norsTai be abejo bus kaip gripas ateity.... Nors ir aš tikrai ne 1 kartui naudoju kaukę, bet, jei pardėj daug žmonių, tai išėjus lauk metu.Siaip korona ir yra ala gripas. Irgi virusas. Tik agresyvesnis ir mums dar nezinomas, todel neturim vaistu ir imuniteto. Turbut ir eilinis gripas taip savo gyvenimeli pradejo..kol tapo iprastas, gydomas ir daznai nebaisus. Kazkada ir korona tokia bus.
Nu ir kokie tie vaistai nuo gripo? Paprastai zmones nieko nenaudoja, isguli ir tiek.