Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai ta mama su vaiku gal butu geri nuomininkai buve, is kur tu zinai? 

Nu bet vietos žiauriai mažai gi

Atsakyti

Pas mane dabar gyvena dvi merginos. Ar ten ką atsiveda, tai neseku, bet pinigus moka tvarkingai ir triobą labai prižiūri. Vat ir kame esmė NT - gauni pinigus, jei savas būstas. O kai eisiu į pensiją, arba parduosiu arba iš to gyvensiu.

Atsakyti

Kai dakniso tie nuomininkai. Žmonės konkrečiai neadekvatūs. Šiand.norėjo nuomotis dviese: mama su 16m.sūnum 21kvadrato butą. 

O kuo čia jie neadekvatūs???

Atsakyti

Amadėja*, 26 Lap 2020 - 20:27, parašė: Nu bet vietos žiauriai mažai gi
Tai tu pasakei,ne? O koks tau skirtumas ?dar suprasčiau darbininkų brigada.
Atsakyti

O kuo čia jie neadekvatūs???

Aha, aš irgi nesupratau.

Atsakyti

Skirtumas kad tokie ilgai nepagyvens, nes pritrūks vietos. Pas mane didesnis butas, porelė nuomavo, po 5 mėn išėjo nes netilpo. Db irgi jei tik turiu is ko rinktis, imu 1 žmogų tam butui. Ir tai po metų išsikrausto dėl vietos stokos.

Atsakyti

Nepasakiau, pasiūliau dar pasižiūrinėt.

Nu nebus patogu jiems.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 26 lapkričio 2020 - 20:58

Aha, aš irgi nesupratau.

Ko čia nesuprast. Nenori dažnai besikeičiančių nuomininkų. Nes patogiau jai vienas gyvena ilgai, nesusidaro prastovos bute, nereik skelbimų det, ieškot klientų 

Atsakyti

Ko čia nesuprast. Nenori dažnai besikeičiančių nuomininkų. Nes patogiau jai vienas gyvena ilgai, nesusidaro prastovos bute, nereik skelbimų det, ieškot klientų 

Plius  pažiūrėjau, nu yra didesnių brangesnių butų. Tai, jei taip nori taupyt, tai klausimas ar nekils su mokėjimais bėdų

Atsakyti

Plius  pažiūrėjau, nu yra didesnių brangesnių butų. Tai, jei taip nori taupyt, tai klausimas ar nekils su mokėjimais bėdų

Na, tu savininkė, tavo teisė atsakyti.

Bet teigti, kad tokie žmonės neadekvatūs-stipru...kiekvienas gyvena pagal savo galimybes

Atsakyti

Na, tu savininkė, tavo teisė atsakyti.

Bet teigti, kad tokie žmonės neadekvatūs-stipru...kiekvienas gyvena pagal savo galimybes

Bet ten gi nebus nei kur miegot 2 žmonėms, ne porai. Juk pagalvok, 20kv ir juose ur virtuvė ir kambarys ir San mazgas. Viešbucio kambarys realiai. O dar virtuvė integruota. Ir gyvenk jame pastoviai su paaugliu. Nu tikrai biski neadekvatu. 

Atsakyti

Rizikingi tokie nuomininkai tikrai, matyt turi nemenkų financiniu problemų, jei tiek taupo savo komforto sąskaita.

Atsakyti