*** Sėlija, 26 Lap 2020 - 17:06, parašė: Nu ir kokie tie vaistai nuo gripo? Paprastai zmones nieko nenaudoja, isguli ir tiek.Šiaip gripas sunki liga.Mano mama sakė,kad 5 žmones pažinojo mirusius nuo gripo.
Tu vėl sugebi išsižiot ne vietoj ir ne laiku.
Oj, nu ne tamstai tildyt...Su visa pagarba
Madam pareis veliau, 26 Lap 2020 - 17:14, parašė: Oj, nu ne tamstai tildyt...Su visa pagarbaKai nenusišnekėsi ,tai nieks ir netildys🤣🐤🤣 Tipo pastoviai pjausi grybą(kaip ten pinot taip delikačiai tai pavadino- neapgalvotumu)ir nieks teisės neturės tau nieko pasakyt.Tai gal tu kokia čia direktorė🙊
Nuo gripo yra receptiniai vaistai. Kaip ir antibijotikų pasiima, taip ir šitų vaistininkės receptą pasiima. Tai Tamiflu ir Relenza (jei teisingai parašiau) Esam pirkę.
Nu ir kokie tie vaistai nuo gripo? Paprastai zmones nieko nenaudoja, isguli ir tiek.
na yra tų vaistų būklei palengvinti, kurie pradeda iškentėt.
Aš tai retai gripu sirgdavau, bet kai sirgdavau, tai siaubingai. Su visais baisumais. Kartą iš atminties iškrito kokios kelios dienos visiškai. Tai skiepijuosi kasmet kokius 7 metus iš eilės. 2017 kažkap praleidau ir, aišku, užsikrėčiau. nesinori ir prisiminti..
skiepai nuo gripo.
Nuo gripo yra receptiniai vaistai. Kaip ir antibijotikų pasiima, taip ir šitų vaistininkės receptą pasiima. Tai Tamiflu ir Relenza (jei teisingai parašiau) Esam pirkę.
Tamiflu esu vartojus vienais metais, gal 2009, kai buvo tas kiaulių gripas. Tikrai nesunkiai persirgau.
Tai neseniai atsirado. As tai pazinojau tik viena moteri, katrai gripas i meningita komplikavosi. Tai liko su puse proto, be atminties, vyro, vaiku nepazinojo. O buvo boba su kiausais, dideles valgyklos vedeja. Ir negyveno jau po to ilgai, gal tris metus. O susirgo apie 50.
Kai dakniso tie nuomininkai. Žmonės konkrečiai neadekvatūs. Šiand.norėjo nuomotis dviese: mama su 16m.sūnum 21kvadrato butą.
Kai dakniso tie nuomininkai. Žmonės konkrečiai neadekvatūs. Šiand.norėjo nuomotis dviese: mama su 16m.sūnum 21kvadrato butą.
Geri nuomininkai - auksas. Man pasisekė, superinius turiu. Ir trioba kaip nauja. Tiesa, su šuniu įleidau, bet jau geriau, nei su vaikais.
Geri nuomininkai - auksas. Man pasisekė, superinius turiu. Ir trioba kaip nauja. Tiesa, su šuniu įleidau, bet jau geriau, nei su vaikais.
Tai turėjau nuostabų nuomininką. Nieko nesiskiria butas po 1,5m, jokio galvis skausmo nebuvo, bet nutarė su drauge apsigyvent ir vietos permažai
Tai ta mama su vaiku gal butu geri nuomininkai buve, is kur tu zinai?