Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Makaronai tai man beveik puszaliai patinka. 

Tokie ir sveikiausi. Aš vaikams tik ilgiau paverdu, nes tie kietų nemėgsta

Atsakyti
Prisirauginau astriuju pipiru dafiga. Siandien bandziau sriuba isvirt. Na ka, kaip tuose kinu restoranuose. Labai skanu ir kapsikainas labai gerai siuo metu laiku.
Atsakyti

O man pervirti makaronai patinka, kai valgau su vegeta, sviestu ir pomidorų padažu. O ir normalią pastą moku pasidaryt, galit nevargt, rašydamos apie mano ir Kristij blogą skonį 

Atsakyti

Vegetos isvis nevartoju, ten sudo didziausio pilna. Perku atskirus prieskonius be druskos. 

Atsakyti

Nu neįtikinesiu. Po to kai parašei kad tau skanu net perkepta sausa mėsa ir pervire makaronai, tai suprantama tapo, kad lb specifinis tavo skonis 🤣

taip taip..as labai bloga mergaite :D Zinau...

Atsakyti

Aš tai tą naudoju daug kur su druska mišinį iš salierų, petražolių šaknų su lapais  morkų ir porų ar svogūnų. Nereik jokių vegetų. 

Atsakyti

O mėsos neperkept tobulai padeda  Įsmeigiami termometrai.  Rrealiai pasiekia vidus 70 laipsnius ir iškepus belen kuri mėsa. 

Masiškai žmonės mėsą perkepa. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 gruodžio 2020 - 17:39

:hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 05 gruodžio 2020 - 17:53

Vegetos isvis nevartoju, ten sudo didziausio pilna. Perku atskirus prieskonius be druskos. 

Nu vegeta man tai šlykštumo viršūnė turbūt 🤣. Kaip ją galima valgyt nesuvokiu, gi sintetinis skonis

Atsakyti

Nu vegeta man tai šlykštumo viršūnė turbūt 🤣. Kaip ją galima valgyt nesuvokiu, gi sintetinis skonis

Joj cukraus daug dar plius

Atsakyti

kas ta vegeta? :D

Atsakyti

kristij, 05 Gru 2020 - 17:29, parašė: taip taip..as labai bloga mergaite :D Zinau...
Prašom nepretenduoti į mano titulą😛 Blogesnių nėra čia.
Atsakyti