Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Prašom nepretenduoti į mano titulą😛 Blogesnių nėra čia.

ai..sorry..tave pamirsau...Nieko tokio..pasitenkinsiu antra vieta :D

Atsakyti

Mb dirba šiand nuo pusės 8 ryto... Absurdas kažkoks

Atsakyti

Mb dirba šiand nuo pusės 8 ryto... Absurdas kažkoks

ziurek pozityviai..turi apsciai laiko xxx :)

Atsakyti

Vegetos isvis nevartoju, ten sudo didziausio pilna. Perku atskirus prieskonius be druskos. 

Jo jo pyragėliuose ir baronkose visi gėriai sudėti. Juokinga, kai moteris valganti š apie vegetą taip sako.

Atsakyti

Pyrageliu nevalgau, o baronkose ko jau ten yra? 

Atsakyti

Aprašymas

Klasikiniai šeimyninkių pamėgti universalieji prieskoniai VEGETA

Sudedamosios dalys

Druska, džiovintos daržovės 15,5 % (morkos, pastarnokai, bulvės, svogūnai, SALIERAI, petražolės), aromato ir skonio stiprikliai (mononatrio glutamatas, dinatrio inozinatas), cukrus, prieskoniai, GRŪDŲ krakmolas, dažiklis (riboflavinas).

MAISTO PRIEDAI

E101, E621, E631

Atsakyti

o kur to E621 nera?

Atsakyti

Kasdieniniai riestainiai JAVINĖ, 300 g

Sudedamosios dalys

KVIETINIAI miltai, vanduo, cukrus, palmių aliejus, mielės, maistinė joduota druska, konservantas kalcio propionatas, kvapioji medžiaga vanilinas.

MAISTO PRIEDAI

E282

Atsakyti

ziurek pozityviai..turi apsciai laiko xxx :)
Tai  grįš kominis. Visada taip kai pasirašo dirbt 6ad. Prakeikia po to pusę pasaulio, nes psprastai kažkas nesekasi.

Jis mano xxx  netrukdo :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 05 gruodžio 2020 - 19:10

Aprašymas

Klasikiniai šeimyninkių pamėgti universalieji prieskoniai VEGETA

Sudedamosios dalys

Druska, džiovintos daržovės 15,5 % (morkos, pastarnokai, bulvės, svogūnai, SALIERAI, petražolės), aromato ir skonio stiprikliai (mononatrio glutamatas, dinatrio inozinatas), cukrus, prieskoniai, GRŪDŲ krakmolas, dažiklis (riboflavinas).

MAISTO PRIEDAI

E101, E621, E631

Nu mano mišinyje nėra pastarnokų, bet nepasigendu. 

Atsakyti

o kur to E621 nera?

Daug kur nėra. O kodel turėtu būti jo visur? Jis skirtas pastiprinti skoniui, menkaverčiuose gaminiuose, apgaut receptorius. Plius jus dirgina alkio centrus, todėl daugiau suedi visko, o tai reiškia storejima 😀😅. Aš pvz neperku nieko su E621. Ir kažkaip nejaučiu  jokių produktų trūkumo

Atsakyti

Daug kur nėra. O kodel turėtu būti jo visur? Jis skirtas pastiprinti skoniui, menkaverčiuose gaminiuose, apgaut receptorius. Plius jus dirgina alkio centrus, todėl daugiau suedi visko, o tai reiškia storejima 😀😅. Aš pvz neperku nieko su E621. Ir kažkaip nejaučiu  jokių produktų trūkumo

taip..tu tobula..as net neskaitau, kas sudety :D

Atsakyti